E, ovako treba... > Elektronika
AIS Beograd - Prva javna stanica u Srbiji
marke:
Hvala bogu da to sto uvodite nije i obavezno. llll
Neverovatno kako sami sebi uvodimo VELIKOG BRATA. kuku upavusi no125
Sta se koga tice gde sam i sta radim pa i telefon me cinkari gde sam sad jos i ovo. JFAOITHAJFA
Uskoro ce "nadlezni" znati (vec znaju) i sta nam je na stolu i ko nam je u krevetu. 7645218764198
Izgazise me brodovi na Dunavu zato sto nemam ovaj gadzet. A ako bas pozelim da znate gde sam pozvacu vas.
roll4 nutss
Arsa:
--- Citat: marke 14, 06, 2013, 00:29:55 pre podne ---Hvala bogu da to sto uvodite nije i obavezno. llll
Neverovatno kako sami sebi uvodimo VELIKOG BRATA. kuku upavusi no125
Sta se koga tice gde sam i sta radim pa i telefon me cinkari gde sam sad jos i ovo. JFAOITHAJFA
Uskoro ce "nadlezni" znati (vec znaju) i sta nam je na stolu i ko nam je u krevetu. 7645218764198
Izgazise me brodovi na Dunavu zato sto nemam ovaj gadzet. A ako bas pozelim da znate gde sam pozvacu vas.
roll4 nutss
--- Kraj citata ---
Marke, svaka ti je na mestu!
Imaš piće od mene kad se nađemo.
Pobogu ljudi!
Pa većina naših nautičara beži na vodu da se skloni od svakojakih tehničkih sr..a a vi rešili da napunite brodove tehnikom kao da ćete ploviti do Galapagosa.
Kapetan:
@Marke & Arso
Ajd sad lepo procitajte zasta ovaj uredjaj sluzi, pa se ponovo vratite da prokomentarisete...
STG:
--- Citat: Kapetan 14, 06, 2013, 09:29:50 pre podne ---@Marke & Arso
Ajd sad lepo procitajte zasta ovaj uredjaj sluzi, pa se ponovo vratite da prokomentarisete...
--- Kraj citata ---
Kome/cemu sluzi. thumbup
marke:
--- Citat: Kapetan 14, 06, 2013, 09:29:50 pre podne ---@Marke & Arso
--- Kraj citata ---
Pitanje je cemu "ZAISTA" sluzi, i do sada nam nije trebao pa ne vidim sta ce nam i od sada, osim za potrebe vlasti da vide gde im je ko od podanika.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju