E, ovako treba... > Elektronika
AIS Beograd - Prva javna stanica u Srbiji
Kapetan:
nijah...
pa strasno... ova drzava je u fazi truljenja ....
LSI:
Hvala na objašnjenju. Sad mi je malo jasnije.
Ono što sam najbolje razumeo (čini mi se) - to je da bi trebalo investirati više stotina evra da bi neko mogao nas da vidi da smo na vodi.
Mislim da to mnogi od nas neće moći sebi da priušte još dugo.
A ovo sa internetom - lepo je i može da bude koirsno za društvo kakvo je naše, gde nas ima sa raznih lokacija, a muvamo se tamo-ovamo. Lepo je zanti da se ne mnogo daleko nalazi neko koga bismo voleli da vidimo (ili možda neko koga bismo da izbegnemo).
Verujem da bi moje komšije iz Slankamena bile zainteresovane da jedan takav uredjaj bude i u našoj marini.
A posebno mi se dopada zaključak koji nas upućuje na ilegalu! Meni kao starom i večitom opozicionaru, taj deo je najlepši - uraditi nešto što ova država ne može da sankcioniše. Pa nek puknu od muke sve birokrate!
Kapetan:
drzava ?
od kad to moze udruzenje gradjana pod okupacijom da se naziva drzava ????
eno ni sajt NA ZVANICNOM drzavnom sajtu im ne radi ... .. nijah kaze rasformirace sistem ... ma treba ih se sve uza zid... necu se nerviram ...
lazo , nejverovatnije ce btii jos uredjaja nista ne pricam dok ne postavim prvi ...
LSI:
--- Citat: Kapetan 24, 04, 2013, 23:33:21 posle podne ---drzava ?
od kad to moze udruzenje gradjana pod okupacijom da se naziva drzava ????
eno ni sajt NA ZVANICNOM drzavnom sajtu im ne radi ... .. nijah kaze rasformirace sistem ... ma treba ih se sve uza zid... necu se nerviram ...
--- Kraj citata ---
Razmišljao sam nešto na tu temu - mislim na zidove - ovih dana. I zaključio sam da nemamo dovoljno zidova!
Možda je to put ka ozdravljenju naše gradjevinske operative? Možda krenu opet neke dobrovoljne radne akcije? Šta tu treba - lopata u ruke, pa hajde da gradimo novo!
Nego ako mi podignemo toliko tih zidova, da nas ne optuže za separatizam, što zbog zidova, što zbog razdvajanja na žive i nežive?
nijah:
Prisustvova sam sastanku na kome je bilo predstavljanje Plovputa na Masinskom fakultetu. Gde je ljubazna direktorka objasnila sve te stvari oko AISa i samog Plovputa.
Iznenadjujuce je to sta sve uspevaju i kako funkcionisu sa budzetom koji imaju.
Sa nekim novim zakonom su pali pod direktno upravljanje Ministarstva saobracaja tj postali su njegov deo, sto je samo po sebi nelogicno da ministarstvo u sebi ima skup inzenjera i flotu brodova (da li 30 ili 50... tako nesto) koje treba odrzavati.....
Tako da sam stekao utisak da Plovput radi sasvim zadovoljavajuce, nego da je proble malo iznad njih.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju