Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
SAVSKI POČETNIK
broker975fx:
Iskreno se ne slažem sa ovim što kaže Kapetan 6589
Možeš slobodno da obložiš unutrašnjost drvetom i to najlepše izgleda, za ovu svrhu možeš koristiti lamperiju ili što je po meni ne uporedivo lepše šper. Ako će da bude unutra nema potrebe da bude vlago ne propustan i vodootporan, bilo bi naravno bolje ali nije toliko bitno. Bitno je da ga lepo zaštitiš i sa jedne i sa druge strane kvalitetnim lakom u barem dve ruke. Finasijski najisplativije uljana baza lak za čamce, nekog boljeg proizvođača. Za tu svrhu imaš dosta lep šper u Uradi sam, po najpovoljnijoj mogućoj ceni od 1500 RSD za tablu (u tabli imaš malo jače od 3kv) U pitanju je okume slabije klase nego u ovoj firmi koju Kap. predlaže. Inače zaista najkvalitetniji šper se može naći kod njih ali je cena adekvatna kvalitetu a kad preračunaš koliko ti treba tabli, pa onda koliko metara lajsni shvatiš da nije mala lova u pitanju. Ja sam kod mene prvo radio sa tim skupljim šperom i fino izgleda, spavaću sobu sam radio sa ovim iz Uradi sam, u principu slična stvar mada ovaj jeftiniji malo više menja boju kada se izlakira ali korektno izgleda. Inače okume šper je jako lagan tako da tih 5mm neće otežavati brod nešto specijalno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju