Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

SAVSKI POČETNIK

(1/3) > >>

SKIPER15:
Dobar dan i pozdrav za sve forumaše nov sam na forumu jer mi je potrebno "malo" pomoći  help . odrastao sam na  sava kod stare stenke kad god sam bežao is škole bežao sam na savu na steku i kao tele gledao čamce i brodove"valjda se to zove ljubav". imam mogućnost da kupim kabinaš od 7x2 preko svega što mi je dovoljno treba mi "iskreni" saveti jer sam nov. vanbrodski motor? boja? lim? itd .... pa sledećeg proleća da se vidimo na savi dok nezavršim restauraciju onako kako sam ja zamislio ali po vašim ponavljam iskrenim savetima . havala unapred loock7

broker975fx:
Hajd dobro došao,
kao prvo ako nemaš nikakvo iskustvo bolje da se i ne upuštaš u restauraciju, bolje nađi nešto što ti uglavnom odgovara, plovi malo pa vidi šta dalje, kako god pre ili kasnije ćeš nešto menjati a bolje kasnije, daj neku sliku toga što si mislio da uzmeš pa da filosofiramo

zica:
Dobro došao moj brodić je u marini Stenka na pontonu d zove se MAŠA pozdrav.
 poslušaj savet da ga malo voziš i vidiš šta želiš
114 kgk 25648

djbtea:
 k5 25648 114

popeye:
 kgk, nisam razumeo da li već imaš nešto u vidu. U oglasima se nađe nešto zanimljivo. Metal ili plastika, odluči sam.
Ovde su podeljena mišljenja. Moj ti je savet da kupiš nešto u šta ne treba puno ulagati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju