NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje
Roba iz kine
Kapetan:
ili recimo ove kamere stigle juce , taze ....
ono zabacis stapove i gledas ih na tv-u u kabini, ili gledas sta se desava na pramcu dok lezis ili sta god hoces...
naravno dolazi sa dve kamere jedna fixna druga na kablu od 6 metara
snima u HD kvalitetu non stop ili na pokret... ima GPS tako da ti daje poziciju i kombinuje GOOGLE MAPS ... snima simultano dve kamere i slicno ...
inace se radi o klasicnoj kameri za kola u najvisem kvalitetu sa opcijom i zadnje kamere...
cenu ne smem da ti kazem , ali ova najskuplja u kini je u rangu najeftinije u srbiji :)
IKA:
Kad nesmeš da kažeš cenu,znači mi dobijamo sa forumskim popustom
Kapetan:
konsultovacu se sa upravnim odborom oko toga :D
Kapetan:
ne znam kakva je plastika, odaje utisak da je dobra i izdrzljiva ... rucicu na starom reflektoru ni jednom nisam skinuo i ne vidim razlog za to ...
za poklopac nemam pojma... ali znajuci koliko zna da se zagreje staklo na starom ovu necu ni skidati ... e jedino mi smeta sto je crne boje ...
ovako je izgledao stari ... bilo je i njega kod kineza nesto malo niza cena ali sam namerno uzeo malo jaci ...
i nije poenta reflektor nego kvalitet kineske robe i mogucnost da se nadje orginalni evropski/USA proizvod za mala pare...
nedostaci su naravno garantni rok i slicno...
poljo:
A mozel posredstvom te tvoje kombinacije da se poruce odredjeni proizvodi ...ono ja tebi spisak a ti ostalo ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju