NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje
Roba iz kine
deda:
Koliko Kapetan saradjuje sa kinezima iskosise mu se oci !!
A sada , posto je neko postavio pitanje za cenu Zoranovog vinca da prenesem informaciju . Sve ukupno , a uz veliku pomoc prijatelja koji su ucestvovali izaslo je oko 100 eura !!
IKA:
A verujem da za Zorana ima veću vrednost od onih od 1000e i više.Ono što uradiš svojim rukama cena se ne određuje.
sale.m79:
E moj Dule sve se pravi u Kini. I ZLATIBORAC je sa mesom iz Brazila.
Kapetan:
uuu Dule gresis mnogo ... vec duze vreme kupujem u Kini i veruj mi to o cemu pricas je stanje pre 10 godina...
jeftinije je recimo lowrancu (da bas ne ofiram peru) da kinezima kaze uzmite 100 HDS-ova nego pare da im da ... zato i imas HDS uredjaje u pola cene ili za trecinu cene u Hong Kongu i kako se pojave razgrabe se ko ludi ... postoji neki dzentlmenski dogovor da fabrika nece da izadje van trzista kine sa tim uredjajima ... ali nakupci odkupe od fabrike i prodaju kome stignu...
naravno fabrika ne stavlja etiketu proizvodjaca ...
recimo SA POSTARINOM iz kine ako kupujes Lowrance HDS 10 izadje te od 730-860 dolara u Americi preko 2000 dolara ...
http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-lowrance-hds.html?productId=780825057&src=sc&af=RelatedProducts&isdl=y
ima tu dosta trikova kako se kupuje...
Kapetan:
ovo mi e stiglo pre mesec dva ... nikako da ga montiram .. u kini kosta od 30-60 usd postarina oko 50 usd ... u srbiji 200 evra ...
posto sam slican uredjaj imao na Cheu mogu da kazem ovako na prvi pogled da je ovaj uredjaj daleko robusniji i izdrzljiviji nego onaj sa Chea koji sada kosta 200 evra u srbiji ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju