E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Alarm za vučenje sidra...
Kapetan:
--- Citat: Pera GARMIN 17, 03, 2013, 15:38:31 posle podne ---Kap,
to sa baterijom je jedan od razloga zašto i dalje postoje fiksni nautički gps uređaji, i nisu ih zamenili telefoni...
--- Kraj citata ---
slazem se Pero, ali za plici dzep dovoljan je punjac na 12v od 500 dinara... plus ako si na obali a sidro prokliza moze na drugi mobilni da ti baci SMS , a i ezni da javi gde se nalazis (sto mu jeste prednost ako si pecaros , ali mana ako si svaler : D )...
ujedno da li je moguce na alarmima odrediti i neku drugi oblik ? recimo kocku, trougao, ili predefinisan poligon ...
@marke prva grana koja udari u taj kanap ima da te probudi ...
marke:
Ako konopac nije plutajuci i bacen iza camca nece ni grane mnogo da ga kace a ako je prekidac manje osetljiv nece ni manje grane da ga cimaju. Naravno treba se sidriti sa dva sidra da se ne vrtis.
E sad moze i ova fora sa satelitima i GPS ali onda mi je lepse kod kuce u krevetu
ronac:
Ja celo leto spavao na sidru iznad Baricke ade bez GPS-a i ukljucenog sonara. kuku
Misha D:
--- Citat: ronac 17, 03, 2013, 18:06:49 posle podne ---Ja celo leto spavao na sidru iznad Baricke ade bez GPS-a i ukljucenog sonara. kuku
--- Kraj citata ---
hvala za iskrenost, gledacu da se sidrim uvek dovoljno daleko od "Sare". Lep brod ali mlogo velik i tezak. sajkaca
ronac:
Tako i treba,jer kada vam zataje alarmi ja cu da vas probudim. tamburanje 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju