Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Barža kao brod za stanovanje

<< < (2/5) > >>

Das Boot:
Evo da olakšam malo zadatak za razmišljanje:

http://barges.apolloduck.nl/feature.phtml?id=188440

Barža trenutno služi kao birtija na vodi. Naravno, više ne bi to bila po unutrašnjoj konfiguraciji, budući da je već pripremljena za redovno stanovanje... Cena je vrlo razumna, a potrebna ulaganja minimalna...

Šta misliŠ?

STG:
http://berza.navodi.com/index.php?route=product/product&product_id=271
za i protiv...
Upravo gledam,neuporedivo bolja varijanta je holandski brod,ali uz troskove kupovine,prevoza,registrovanja...

STG:

--- Citat: Dule  15, 03, 2013, 14:42:53 posle podne ---Poslali smo odgovor u isto vreme.  lol

--- Kraj citata ---
Eto vidis 114
Rekoh vec,zakoni su tu,ali su prilicno fleksibilni,to je dobra strana u celoj prici.
Valja dobro razmisliti,velika je razlika izmedju dve ladje...

Sci:
Uh, bas je lepa i veoma povoljna, ja ne bih razmisljao da li da je kupim, vec samo kako da je prevezem. A ovde ce vec imati ko da je prebacuje povremeno.Nadam se da ces je kupiti i da cemo svi uzivati u pogledu na nju negde na nasim rekama 114 114 114

Das Boot:
Hmm... Svaka čast, momci  llll

Ipak, mislim da sam našao nešto slično već negde, kao ta mala baržica sa berze... Verujte, jako, jako dugo sazreva ova ideja, jako dugo traje ta dilema koju ste postavili upravo onako kako treba. Tačno i odmereno...

Kada na tasove "za" i "protiv" stavim sve mogućnosti jedne i druge varijante, dobre i loše strane, nikako da skontam na koju će stranu jezičak vage...

Jer, kako je već primećeno: "prava stvar za živeti na njoj, plovoti i POSAO..." E to. Ako bih pokušao uklopiti i neku delatnost (koja bi recimo pokrila bar deo, ako ne i sve troškove održavanja), onda taj uslov zahteva i svakako veće gabarite... Prema našim propisima (trenutno važećim) nije zabranjeno imati ploveći birc. I nije zabranjeno spustiti kotvu gde god za to ima smisla (čitaj: klijentele), zar ne? A kada dojadi ili kada želim samo "private" uživanje, digneš kotvu i otplutaš negde gde nema gužve i... birc zatvoren :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju