Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Barža kao brod za stanovanje

<< < (3/5) > >>

STG:
Ideja ne manjka. jh
Fali nam "nekretnina". lol

Das Boot:
Pa kada smo se već "raspričali", evo i potpunijih specifikacija:

http://www.scheepsmakelaardij.nl/shiplist.php?ship_id=1176

Opet naglašavam, moja iskustva pa tako i sposobnost procene su vrlo, vrlo skromna. I u krugu užih prijatelja sam naišao na odobravanje i mišljenje da ovo nije preskupa investicija. Sada vidim da delite njihovo (a i moje) mišljenje. Kupiti ovde i napraviti ispočetka korito te veličine, svakako bi koštalo više. Mislim. Ne znam.

STG:

--- Citat: Das Boot  15, 03, 2013, 15:20:54 posle podne ---Pa kada smo se već "raspričali", evo i potpunijih specifikacija:

http://www.scheepsmakelaardij.nl/shiplist.php?ship_id=1176

Opet naglašavam, moja iskustva pa tako i sposobnost procene su vrlo, vrlo skromna. I u krugu užih prijatelja sam naišao na odobravanje i mišljenje da ovo nije preskupa investicija. Sada vidim da delite njihovo (a i moje) mišljenje. Kupiti ovde i napraviti ispočetka korito te veličine, svakako bi koštalo više. Mislim. Ne znam.

--- Kraj citata ---
Nikako samogradnja u Srbiji iz toliko razloga...
Ovo je savrseno korito,mislim da nema nacina porediti ga sa pomenutom ladjom koja je u Beogradu.
Jedino na sta treba da se misli jeste stambeni prostor na ladji iz Holandije,to me malo buni,ali vi kao kupac imati potrebu da mislite o svim sitnicama.

Sci:
Kako mogu onoliki splavovi uz Savu, tako bi mogao i on sa ladjom. Mislim da je najvaznije da se obezbedi ladja, sve drugo ce se sloziti na svoje mesto. Za te pare takvu ladju ne mozete napraviti nigde, pa ni ovde. Plasim se da je neko ne kupi, tesko da cete naci nesto slicno po toj ceni bilo gde. Sa srecom vam bilo u svakom slucaju... ok 114

Misha D:
mogao bi da prodje povoljno, ali kada bi imao prednjicu i ledja kao Vesna Jugovic. dodo tj, Vesna da Vincha, sic

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju