E, ovako treba... > Plovila
Stigla SEA WOLF jedrilica.
Sci:
Na znam za vas, ali ja se uglavih u Jedrilicarski Klub Zemun. Posle dosta pregledanja, citanja, nagovaranja, odgovaranja mislim da sam pronasao bas ono sto mi treba. Dunav je mnogo bolji za jedrenje od Save, veci je i vetrovitiji, na i oko slepa je zaista sve cisto, poseduje sve uslove koji su meni bili potrebni i sto je najvaznije izabrao sam bas ono mesto koje sam napikirao, kud cete lepse od toga h44.
STG:
To su oni neljubazni,sto ruku nece da ti pruze?
Moze i bolje od toga...
Sci:
Sef marine, cuvari i svi ostali su izuzetno ljubazni ljudi, neko je ranije napisao da konobar i nije nesto bitan u celoj prici, tako da se za sada ne kajem sto sam ovde.
Sci:
Ljudi, a i ovi ostali, svecano izjavljujem da sam porinuo moju Laru kod marine cetvrti juli na cuveni cekrk. Nigde nisam mogao da je spustim, jer je vodostaj prenizak, a i ovde su mi rekli da sam zakacio poslednji dan, jer Dunav jos opada. Evo kako je to izgledalo...
Sci:
Pocelo je napeto spustanje uz nervoznog brku za cekrkom koji kao da se trudi da pokvari najlepsi trenutak koji svi zeljno iscekujemo, a to je spustanje nove ladje po prvi put u vodu. Inace, spustanje je 2000 dinara...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju