E, ovako treba... > Plovila

Stigla SEA WOLF jedrilica.

<< < (8/10) > >>

sale.m79:
Vi izgleda i neznate kako Dunav mirise ili niste skoro osetili

broker975fx:

--- Citat: HOGAR  23, 06, 2013, 09:09:32 pre podne ---Ajd sad,'el kanalizacija il' kisna kanalizacija,Brokeru,zavrsi informaciju do kraja.Na Nauteku,i okolo,Dunav mirise maltene ko na moru.Na Savi,kod sajma,i na Visnjici,kod Brokera,su poznati miomirisi,inace  lol

--- Kraj citata ---

Ko u Višnjici neće biti nigde ona je apsolutni šampion, a taj potez gde si ti ali i svi je poznat po govnari koja tu protiče iz cevki koje se nalaze stotinak metara uzvodno ali struja je takva da vec dvadesetak metara od obale nema ništa, to zemunci zovu govnarom jel pravu nisu vidieli jh jh a u pravu si nema mirisa ni najmanje sem onog dunavsko morskog

STG:

--- Citat: HOGAR  23, 06, 2013, 09:09:32 pre podne ---Ajd sad,'el kanalizacija il' kisna kanalizacija,Brokeru,zavrsi informaciju do kraja.Na Nauteku,i okolo,Dunav mirise maltene ko na moru.Na Savi,kod sajma,i na Visnjici,kod Brokera,su poznati miomirisi,inace  lol

--- Kraj citata ---
Cek` sad,ti si bese bio kod sajma?
Voda je skoro za popiti,govnara je ispod Gazele ili si bio kod nekog drugog sajma?
Nije da bilo sta branim ili zagovaram,vec je zaista tako.

zoki novus:
Koliko se drug Hogar naplovio ovih godina valjda zna gde je sta.... ha

HOGAR:
Pa jes Novuse,ove dve godine  nutss taz.Jos sam mlad,cu naucim  lol.A b'e,Gorance,u pravu si skroz[osim pijenja vode],za sajam,al ipak,dok me jos sluzi nos,Dunav je Dunav.I kao mladji sam visio po Dunavu bar osamdeset posto vise u odnosu na Savu.Da ne pominjem okupaciju obala do Barica,maltene.Tako,da je cista voda u Savi,da ne pominjem mirisne manifestacije,misaona imenica.Inace,jesam lokal-patriota  harm,al na nivou cele Srbije,tako da me slicna peckanja ne doticu  hi harm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju