E, ovako treba... > Elektrika

Akumulator-provera stanja

<< < (4/6) > >>

Kapetan:
Miso, zovi Batery cetar i pitaj da li mogu da dodju i testiraju i ponudi da im platis troskove puta... Oni kad im doneses ne naplacuju testiranje...

@Packe to jeste prava stvar ako imas brdo para :)

@vlajko pa ako ih nosi ili mu dolaze naravno da ce da ih raskace :)

ladjaVlajko:

--- Citat: Kapetan  13, 03, 2013, 21:16:11 posle podne ---@vlajko pa ako ih nosi ili mu dolaze naravno da ce da ih raskace :)

--- Kraj citata ---

Nije stvar u tome da li će da ih raskače ili ne.

Stvar je u tome da li će meriti kapacitet akomulatora i strujno-naponsku krivu prilikom pražnjenja (što ti treba) ili će meriti da li su akomulatori sposobni da daju 500A za pokretanje anlasera (što ti baš i ne treba na čamcu).

maverick:
imam praznjac koji sluzi za ispitivanje akumulatora...cijeli postupak na jednom akumulatoru traje dvije minute i moze i na brodu ako ima prikljucak 220 na vezu ..jbg jedino sam u Osijeku  jh

oblak:
Auto elektricar i amper kljesta, kazem ja opet....

broker975fx:
Po meni ekipa iz D. Tucovića su najbolje rešenje ako se sumnja u stanje aku i ako se želi biti siguran, daju garanciju a ne naplaćuju ako ne uspeju da izvrše revitalizaciju, sve u svemu znaš na čemu si, ja probao sa 2x225ah ali nije bilo spasa nažalost ali čujem da kada može su ljudi vrlo zadovoljni rezultatima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju