Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav narode

<< < (2/5) > >>

LSI:

--- Citat: Dule  09, 03, 2013, 20:29:16 posle podne ---...
Znači oni koji ne plove kao i oni koji imaju male čamce su ljubitelji reke, prirode, vole da pecaju i pravi su ljudi sa reke? Svi ostali koji plove se samo šepure svojim čamcima? Ovo je nekorektno predstavljanje.
Zašto je bilo važno naglasiti da imate mali čamac ali da ste veliki ljubitelj reke?
I što je morala ona rečenica koja omalovažava dosta članova?
Jeste li sigurni da ste na pravom forumi?

Osnovna crta koju imaju pravi nautičari je neprekidna želja za boljim, lepšim i funkcionalnijim brodićem. Kojim može da plovi gde želi i kada želi.
Crta je i to da svoj čamac pokazuje sa ponosom.  Na reci ne bi smelo da bude mržnje i zavisti. To nisu crte nautičara.

--- Kraj citata ---

Čitajući Darkovu poruku moguće je izvesti razne zaključke, pa čak i takav kao što je Duletov (obeleženi deo).
Mislim da je takav zaključak potpuno pogrešan, pa samim tim su i postavljena pitanja besmislena i bespotrebna.

Verujem da je Darko imao vremena dok nas je "pratio" kao gost da se pripremi i za ovakve komentare. Nadam se da će ipak zaključiti da Duletov komentar i njegov zaključak sa poukom, iako neopravdani, nisu zlonamerni i da se neće obeshrabriti.

zorter:
Darko, samo hrabro i napred.

Dobro dosao......... k5 114

popeye:
 114, i reci olivi da dodje kuci, ili ce da radi spanac  4587

Whitesnake:
Narode hvala na dobrodoslici.... izvinjavam se ako sam nekoga uvredio mojim predstavljanjem jer mi to nije uopste bila namera.Samo sam hteo reci da sam obican covek koji izlazi u prirodu i na reku zbog sebe a ne zbog drugih.A da sam zavidan...ha,ha...bas to nisam i postovani Dule uopste me niste razumeli sta sam hteo reci.Po meni su pravi nauticari i ljubitelji prirode oni koji je postuju,izadju u nju da uzivaju,ostave je  iza sebe onako kao da nisu ni bili.Nazalost danas ima dosta klasnih razlika i na vodu izlaze ljudi koji na noj nikada ranije nisu bili niti je  postuju , vec sa svojim skupim jahtama dodju da se "pokazu pred drugima",njih desetak se ponapijaju,pustaju muziku sa razglasa da narod "cuje"kakvu "dobru muziku" oni slusaju i  kakav uredjaj imaju,usput podave par pecarosa na obali da bi pokazali sa kakvom "masinom"raspolazu,limenke i flase obavezno bacene u vodu ili oni "kulturniji" to sve lepo skupe u kese na jedno mesto i odu kuci misleci da ce komunalci pokupiti smece za njima.Mnogo puta sam ja bio taj koji je tudje smece odneo svojim kolima do prvih gradskih kontejnera jer ja cu doci i sutra i videcu to smece a oni ga nece videti  jer ne vide nista sem svog prestiza.Na takve sam nauticare mislio a nazalost u vremenu u kom zivimo ima ih sve vise u svim domenima zivota....pa po vama ako mislite da sam takvim ljudima zavidan i da sam ih uvredio ja sam onda verovatno promasio forum a i sebi zelim da takve ljude nikada ni ne upoznam....a sto se tice ovih drugih koji su vama Dule zapali za oko,oni su sve ono sto ovi prvi nisu jer su na vodi iz sasvim drugih razloga....
                                                 Prijateljski pozdrav!

Slovenac:
dobro došao  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju