Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav narode
Whitesnake:
Evo i rec dve od mene.Ja se zovem Darko,inace sam iz Zrenjanina i volim prirodu i reku.Vec neko vreme obilazim sajt u svojstvu gosta pa sam napokon resio i sam da se prijavim.Od plovila sam do sada imao samo drvenjake i Tomosakije.Znaci nisam u fazonu "vidi sta ja imam"i ostala duvanja me ne interesuju,vec mi je zelja da upoznam iskrene ljubitelje prirode i reka bez obzira imali camac ili ne i da razmenjujemo iskustva i savete sa reka.Volim da pecam i oduvek mi je bila zelja da imam mali camac sa kabinom za vikend pecanja na Tisi.Jos ga nemam ali sam prosle godine poceo da pravim jedan skromni tabanas sa kabinom i nadam se da cu imati dovoljno para da ga ove godine i zavrsim.Za sada toliko od mene i budite iskreno pozdravljeni.
samardza:
Dobro nam dosao 114 m07800
Željoni:
Dobro došao 114
LSI:
Dobrodišlica "beloj zmiji" i iskrene želje da uspete da čamac "stavite pod krov".
Ako i ne stignete ove sezone - stići ćete sledeće. Ili neke posle nje. To nije ni važno.
Važno je da uživate dok radite na čamcu. Važno je da uživate dok razmišljate o vodi i važno je da sa dobrim društvom imate da podelite iskustva i ideje. Nadam se samo da ćete i sami zaključiti da ste na pravoj adresi.
Ima medju nama onih koji možda imaju manje iskustva od vas. Ima onih koji nikada nisu imali plovilo. Ima onih koji na vodi provode više vremena nego na suvom. Ima onih koji o nautici znaju mnogo više od većine nas. Verujem da ćete naći sagovornika. A možda pomognete i nekima od nas da i mi nešto naučimo.
Kapetan:
dobro dosao thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju