Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
zabac:
ORGANIZATOR REGATE "REKA'
Odgovori za HAKLBERISOJERA:
Nisam dobio nikakva pitanja sa sajta, mozda mi nisu prosledjena... Izvinite zbog toga. Ali, naravno, odgovoricu vam na pitanja ovde na forumu, nije problem.
Prvo, ne bi smelo da se plovi bez registracije, naravno, mi vam ne mozemo zabraniti da tako postupite ukoliko imate volju, ali plovite na sopstvenu odgovornost, sta da vam kazem...
Odgovor na drugo pitanje, da li ima prijava iz Sapca, NEMA.
Trece, vas camac odgovara za ovakvu plovidbu i bice nam drago da nam se pridruzite!
Ne bi bilo lose da nas pozovete na broj 066 32 92 32 i da porazgovaramo na temu plovidbe, itd....
STG:
--- Citat: zabac 19, 06, 2013, 15:49:44 posle podne ---ORGANIZATOR REGATE "REKA'
Odgovori za HAKLBERISOJERA:
Nisam dobio nikakva pitanja sa sajta, mozda mi nisu prosledjena... Izvinite zbog toga. Ali, naravno, odgovoricu vam na pitanja ovde na forumu, nije problem.
Prvo, ne bi smelo da se plovi bez registracije, naravno, mi vam ne mozemo zabraniti da tako postupite ukoliko imate volju, ali plovite na sopstvenu odgovornost, sta da vam kazem...
Odgovor na drugo pitanje, da li ima prijava iz Sapca, NEMA.
Trece, vas camac odgovara za ovakvu plovidbu i bice nam drago da nam se pridruzite!
Ne bi bilo lose da nas pozovete na broj 066 32 92 32 i da porazgovaramo na temu plovidbe, itd....
--- Kraj citata ---
Dakle rizik je manji ako je camac registrovan?U slucajuproblema,stete,havarije, organizator snosi odgovornost?
zabac:
Pa kad ne znam sta da kazem coveku na takvo pitanje...
Zna se da je registracija plovnog objekta nesto sto je po zakonu neophodno, a dalje neka sam razmisli, ja mu sigurno necu naplatiti kaznu, sta reci... no125 ???
Nama je svako dobrodosao, a za ovakva pitanja sami ucesnici moraju snositi odgovornost, niko nije dete, pa da mu se objasnjavaju ovakve stvari.
barbanesa:
Iz dosadasnjeg iskustva svaki regatas snosi odgovornost za havariju koju ne daj boze napravi,na dosadasnjim regatama potpisivali smo ugovor-pravilnik da smo sami odgovorni za sve postupke i eventualne povrede nastale nasom krivicom..Znaci organizator za to ne bi trebalo da odgovara ako ima pravilnik..
Mislim da organizator snosi ogromnu odgovornost ako dozvoli da neregistrovano plovilo ucestvuje u regati i ne daj boze bude vinovnik nekiakvih problema,zato pamet u glavu i bez fotokopije plovidbene ne primati prijave..
zorter:
--- Citat: haklberisojer 19, 06, 2013, 15:28:59 posle podne ---................
- moze li camac koji nije obnovio registraciju da ucestvuje
............
--- Kraj citata ---
Koji djavo te tera da to pitaš kad unapred znaš da Beogradjani (iz njima znanih razloga, potenciraju na tome iako te policija ne dira) te odredjuju pravila. To što nas na Savi niko ne dira jer i nema saobraćaja, ne odnosi se i na Dunav gde je gust medjunarodni saobraćaj. Ako imaš istaknutu registraciju ko zna da li je obnovljena. A ako nemaš, tvoj rizik da stigneš na start i od cilja kući. Na regati moraš biti odgovoran, bio registrovan ili ne, a za drugo i nije važno.
Zato, bolje ne idi, jer nikad se ne zna ko će uperiti prst u tebe, pa da te policija maltretira (da ne kažem nešto gore). Za sada plovi od Obrenovca do Drine a na Dunav, kad obnoviš registraciju.
--- Citat: haklberisojer 19, 06, 2013, 15:28:59 posle podne ---............
E da pitanje i za drugare ovde: da li po osobinama moj camac moze da predje navedeni vodeni put? (Depalsmanac sa kabinom, 610x210 cm, gaz 12 cm, Honda 7.5 ks, brzina od 6-12 km)
Na Dunav nisam izlazio a nameravam....
--- Kraj citata ---
A poznavajući tvoj čamac, za ovo ne brini. Samo 25648
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju