E, ovako treba... > Restauracije
MIKROTONER
_darko:
maverick, to sivo je plastična lamperija. Kupio sam je u "uradi sam"
Pričvrstio sam je sa prohromskim vijcima
P.S. Boja je nešto kao lavanda ali se na slikama ne vidi dobro
_darko:
u "salonu" xaxaxaxaxa, sam na bokove stavio naslon koji sam presvukao sa skajem. U naslon sam postavo zvučnike. Na leđa naslona (koji sam odmakao oko 6cm od oplate) sam postavio led traku dužine 1m. Tako da se u kabini sada dobija diskretno svetlo ali sasvim dovoljno ;)
Potrošnju struje ne bih komentarisao :)
STG:
Sve si ti to lepo uradio,nema sta. ok
Nego,imas li ideju da li ces jedriti ?
marke:
Lepo nema šta, ok a sad par pitanja i komentara. sha
Meni obloga ne liči na lamperiju nego na pvc podnu oblogu, ako je lamperija kako si uspeo da se ne vide spojevi letvica?
Da li je zadihtovan gornji deo komore za sidro? Koliko razumem napravićeš otvor na palubi.
Da ne udje voda u kabinu kroz taj otvor.
Lepo je i praktično ali mislim da je zvucnik na lošem mestu. Na naslon se ne možeš nasloniti od njega a zvuk će biti za nijansu lošiji ako je otvoren od pozadi ali nije bitno, prostor je mali pa će ipak lepo da se čuje
Ajde malo slika zadnjeg dela ovo je dosad baš lepo ispalo. 114 114 a0335
Zoran Marinković:
114
Lepo je odrađeno i ne bih ni da komentarišem detalje, takvi su kave si sam želeo i mogao i ja ti čestitam. hi
Mi možemo da pričamo svašta, ali ja imam samo jedno pitanje i to po meni najvažnije
- Da li si ti lično zadovoljan plovilom i odrađenim poslom, i da li lično uživaš u "tvojih ruku delo". 456
I još nešto, lađa kao i kuća nikada nisu gotovi, imaćeš šta da radiš dok si živ, pa neka to potraje puno godina.... clap
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju