E, ovako treba... > Restauracije
MIKROTONER
_darko:
Pre par godina, kupio sam jednog "mikraća" koji se nalazio u "izvornom" stanju. Nikad farban, od opreme, zakoreći ništa. Odnosno, i to malo, kao npr. nosač motora nije bilo dobro :(
Sa puno entuzijazma i malo para, pokušao sam da ga malo oplemenim.
S obzirom da je spolja skroz O.K.(nije bilo potrebeza farbanjem, nikada nije ni bio farban, još uvek je u želkotu!) bacio sam se na sređivanje unutrašnjosti.
_darko:
Evo kako je to izgledalo pre nego što sam počeo
_darko:
Kao izolaciju sam koristio stirodur, preko njega je išao najlon koji ima funkcioju parne brane.
Postavio sam i plastična flexibilna creva kroz koje sam provukao silikonske kablove kao i kablove za zvučnike. I oastvio sam još jedan kanapčić, za slučaj da još nešto moram da provučem kada postavim oplatu.
U pramcu sam posatvio jednu dasku i tako dobio prostor koji sam prethodno podelo na dva dela. Gornji (koji kada napravim otvor na pramcu će mi služiti kao spremište za sidro i konope i donji koji je spremište za sitnice. Na vertikalnu dasku sam planiro da postavim CD i prekidače.
Zatim sam stranice obložio plastičnom lamperijom. LAka je za održavanje, nema farbanja a meni se sviđa :)
maverick:
A sto ti je ovo sivo preko najlona i stirodura
_darko:
Za krevet sam izrezao sunđer i sašio navlaku od kepera. S obzirom da spavam u čamcu, nisam hteo da sunđer preslvačim u kožu, skaj ili nešto sl.
Znam da je nezgodno ako se sedne sa mokrim kupaćim ali za to služe klupe sa strane tako da nije problem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju