Nautika opšta... > EKOLOGIJA

E K O L O G I J A

<< < (11/15) > >>

11zodiac11:
E bre kapetane kako ne misle na drzavu, misle ali ne na svoju a mi se udaljili od teme odnosno kad razmislim sve je u stvari jedna velika tema, a politicari he he pa onaj gospodin u poznim zamalo izlete groznim godinama ima covek devojku, a mi hocemo cist rukavac, bistri dunavac...kako kada dekadencija caruje kako si lepo opisao moralno stanje politicke bas scene...cin ne zna se broj. Da li im je to nasledno ili su svi na isti kalup po vokaciji, ja mislim da ima malo i kucnog vaspitanja, barem imam pravo da lazem sebe. Da ne zvucim pretenciozno mada bih trebao jer na mladima svet ostaje, malopre budim svog sina od 9 leta, umorilo se dete od skole...nesto mu suska u dzepu pantalona. Oho obradujem se ja, evrici bilo dete kod babe pomislih ista se isprsila kad ono jos bolje, papirici od zvakica i cokoladica. Sledi razgovor " sine sta ce ti papiri u dzepu?, pa nisam tata (cacka nos prim.aut.) od skole do kuce nasao korpu...sada posle nase male prepiske Kapetane znam jedno sigurno, Sin mi nikada nece biti politicar.

Kapetan:

--- Citat: 11zodiac11  26, 05, 2009, 17:49:38 posle podne ---...sada posle nase male prepiske Kapetane znam jedno sigurno, Sin mi nikada nece biti politicar.

--- Kraj citata ---

nama trebaju politicari takvog kalibra...

11zodiac11:
Da to je definicija Srpskog politicara ali ne i belosvetskog. Daleko od toga da su potonji nestabilne licnosti ili sta slicno, azdaje su to, maheri za "i vuk sit i ovce na broju" a tema ekologija ode niz prljav rukavac, delati treba a nasi politicari nisu vredni analiza barem ne u ovom forumu, cenim.

zoki novus:
interesantna slikica za ovu temu
slikano prekjuce u gackom -bih

splavarsale:

--- Citat: zorter  17, 03, 2009, 22:01:43 posle podne ---Sale ovo je u Sapcu na Savi. :good:

--- Kraj citata ---

Zoki jel ovo Kikijev(Brankov) splav?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju