Nautika opšta... > EKOLOGIJA
E K O L O G I J A
Kapetan:
ja ne mogu da verujem da niko u ministarstvi ili u gradskoj vlasti nema sluha za ovakve probleme... pa to bre moze da se uradio mini Venecija tu.... a ono gora govnara od nase ...
kazu izimalu uzorke sa 300 mesta kod nas u Dunavcu .. i sta ce kada skapiraju da je toksicno ? verovatno nista...
11zodiac11:
Profesionalni politicar bio on u Vasingtonu ili Daki nema sluha za nista, sad bih mogao da se "sprdam" do uvece, ali imaju sluha itekako kada je javnost budna, a kod nas zimski san sneva Javnost. Jos mi jedno nije jasno, kako im nije niko objasnio da taj otrov piju i njihova deca sa sve politickim imunitetom ali ne na toksine.
Kapetan:
deca politicara piju flasiranu vodu ...
11zodiac11:
Vidi mene neukog, pa da i to "svoju flasiranu", ali avaj podzemne vode idu svuda pa i u flase.
Kapetan:
--- Citat: 11zodiac11 26, 05, 2009, 17:04:33 posle podne ---Vidi mene neukog, pa da i to "svoju flasiranu", ali avaj podzemne vode idu svuda pa i u flase.
--- Kraj citata ---
vidi ko ne misli na drzavi ne misli ni na porodicu .... ja mislim da ne postoji politicar u ovoj zemlji koji misli na drzavu...
da ne nabrajam poimence ali ako pogledas zivote nasih politicara videces da tu nema nijedne normalne porodicne situacije ili su se zenili kao mladi nemackim industrijalkama, ili su im bivse zene u manastiru, il gaje macke umesto dece ... gde nema stabilne porodice name ni stabilnog coveka , gde nema stabilnog coveka nema ni dobrog politicara, gde nema dobrog politicara nema ni drzave, gde nema drzave vlada kriminal i javasluk...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju