Ko nije plovio,ko nije brodio, taj kao da se upola rodio, kao da je upola živeo. ,, Druga strana vetra ,, Miroslav Mika Antić - Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Palo mi je na pamet da na svojoj ladjici kao neki pokazivac nivoa goriva ispod rezervoara od pente postavim jednu malu vagicu da bih uvek imao uvid koliko mi je tezak rezervar tj.koliko imam jos u imam njemu goriva a da nemoram da virim stalno unutra!! Idea mi je sinula kad sam nasao u kuci jednu vagicu koja bas meri do 12kg a samo je smetala i bacala se po kuci pa me sad interesuje koliko je tezak benzin tj. 1 litra benzina = kg??Znam da je laksi od vode ali neznam kolikoi tacno!!!!Zna li neko????
gde ima da se kupi merac goriva ? kakve su cene ? opokazuje li tacno koliko ima goriva ili orijentaciono, to jest na kom principu radi ?
konstatovano je da ti treba drugi motor a ne merac goriva!!!! :dance: :scare: :suicide:
Citat: deda 28, 06, 2009, 19:40:06 posle podne konstatovano je da ti treba drugi motor a ne merac goriva!!!! :dance: :scare: :suicide:nece se baci ni merac :) deda jesi ti danas vozio na leru ili si dodao i gas?... ja sam morao da dignem na recimo 1900 obrtaja da bih bio egal sa tobom...