Ja zakasnih par minuta i ne sretoh nikoga (doduse i ne poznajem nikog po liku, pa ne bi pomoglo ni da smo se mimoisli). Dugo sam se zadrzao na samom sajmu, neleteo na sam pocetak predavanja o dozvolama za skipere, predavanje drzao gospodin iz Lamar-a. Tu se fino zadrzah sat i po vremena, bila je to korisna i zanimljiva diskusija.
Posle toga prosetah po sajmu, naravno najduze se zadrzah kod mikrotonera, mada je bilo finih camaca, bas dobar izbor za svaciji dzep (osim za sirotinju

). Steta samo sto nije bila jos neka jedrilica, neki krstas od bar desetak metara.
Setajuci uoznah gospodju Ljiljanu Kresojevic, pa se fino ispricasmo u vezi njenog putesestvija, strahovanja, komplikacija na moru i van njega i srecnog povratka. Kad je bilo najgusce molila se Bogu i Andjelima da ih dovedu ponovo u Srbiju i Bog im je na njihovu i nasu radost uslisio molitve. Kasnije upoznah i Branka koji je bio u razgovoru sa nekim poznanikom, pa nismo uspeli da izdivanimo po koju. U svakom slucaju im cestitam na uspehu, posebno Ljiljani na istrajnosti i izdrzljivosti, treba preci Atlantik

.
Parkirana makina...

Malisa...