Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Stari Slankamen - danas
MiletaStamat:
E nisi baš morao da me odaš, ali da ima špijunaže ima. Sve dobro što vidim promenim kod sebe, a kod vas sam video toliko toga dobrog, da nisam mogao da odolim, pa se eto odao jh
DuleN:
Meni je svaki dan u slankamenackoj marini uzivanje, a posebno u drustvu kao sto je bilo juce. Laza i Mileta su ljudi prepuni elana, ideja i zelje da napreduju, da je sa njima prava milina pricati i druziti se !
LSI:
Шта је, колеге наутичари? Нема вас. Не јављате се.
Да ли то значи да сте на води?
Био сам и ја данас, али нисам пловио. И то не због прилично јаког северног ветра који је дувао од јутрос до мало пре.
Разлог је што сам данас имао посла око сређивања камп приколице која ми је коначно стигла и коју сам поставио у марини.
Као што ћете видети на сликама, у марини су сад већ черити - моја је ова прва с лева.
Данас сам је поставио лепо на место где ће вероватно трајно остати, а из ње се види и мој чамац на везу.
Дакле, колеге наутичари, ако сте у пролазу, ако треба да заноћите - јавите се благовремено.
А што се мене тиче, ја се полако припремам да све више времена проводим у Сланкамену, па ће бити и више вожње и више уживања на води.
Ljuba:
E pa družićemo se kada u Avgustu uđemo u Tisu, planira se 3-4 nedelje šunjanja tamo vamo 114
MiletaStamat:
Lazo čestitam na prikolici. Juče sam obišao oko nje, špijuniraao malo kroz prozore. Izgleda odlično, sad tek sledi uživanje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju