Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - danas

<< < (18/65) > >>

LSI:
Приколица је доста већа него што мени треба али одлучио сам се за њу зато да би моји унучићи имали свако свој лежај. Али и ја сам пријатно изненађен квалитетом и очуваношћу.
Ево вам само пар слика унутрашњости:

LSI:
Данас сам одвео ИСПРАВКА: ДОВЕО жену која ми је Кирбијем опрала душеке, а скинули смо и завесе да их оперемо, а све се питам зашто смо то урадили?
Све је толико чисто као да су људи све темељно опрали пре испоруке. Чак, нисам далеко од утиска да приколицу нису ни користили.
Вадио сам данас танкове - онај за воду у кухињи и црни, од WC-а - веровали или не, не види се да су икад употребљени...
Гуме на точковима - Континенталке, за кампере (CS), као да нису прешле више од 2.000 км... На њима раткапне, оне украсне, с именом фирме (погледајте).

Имао сам среће приликом ове куповине.

Скоро да заборавим - на свим прозорима су ролетне, као заштита од сунца али и комарници!
Остаје само још да провалим да ли је фрижидер на струју и/или гас - то је остало за следећи пут.

DuleN:

--- Citat: LSI  21, 05, 2017, 20:24:57 posle podne ---Данас сам одвео жену која ми је Кирбијем опрала душеке

--- Kraj citata ---

Gde si je odveo, Crni Lazare ???? Utepace te Dana !!!!
Inace, nek je srecna kupovina. Odlicna prikolica !!

oblak:
Lazo, koje je godiste, nodel i koliko kosta takva prikolica? Da li moze da se registruje? Ja bih je vukao u Grcku

LSI:

--- Citat: DuleN  21, 05, 2017, 20:38:56 posle podne ---
--- Citat: LSI  21, 05, 2017, 20:24:57 posle podne ---Данас сам одвео жену која ми је Кирбијем опрала душеке

--- Kraj citata ---

Gde si je odveo, Crni Lazare ???? Utepace te Dana !!!!
Inace, nek je srecna kupovina. Odlicna prikolica !!

--- Kraj citata ---

Ето, исправио сам, Дуле. Шта је подсвест?! Свашта се човеку мота по глави док пише или чита...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju