Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Stari Slankamen - danas
LSI:
У свему томе, Сандра, наша гошћа из Немачке, супруга нашег "колеге" Армина, мајстора за смуђеве, данас прославља рођендан па ћу на крају овог извештаја још једном да јој честитам рођендан и да јој пожелим да се овде код нас осећа као код своје куће. А чини се да је њој баш лепо:
LSI:
Види мене... баш сам остарио! grandpa
Како да завршим извештај а да не кажем пар речи о великим радовима који су у току?
Већ има доста како се кренуло од идеје у реализацију и сад се већ види да циљ није далеко.
У нашој марини, припремамо плато на ком ће корисници марине моћи да поставе своје камп приколице.
Е, плато на ком ће бити приколице је већим делом формиран и посут. Око њега посађене су саднице које ће јендог дана, неким млађим од мене, правити лепу хладовину. Доведена је вода, постављена чесма. Доведена је струја, постављене две бандере са светлима и разводним ормаром...
Још мало и ето нама викенд насеља у кругу марине.
MiletaStamat:
E LAZO sve si ti nama lepo preneo šta se dešavalo u marini, ali ja sam ipak pomislio da nećeš odoleti i da ćeš ipak svoj čamac danas otisnuti na talase Dunava.
LSI:
И да сам хтео, не бих могао. Потпуно је заробљен другим чамцима.
Али и да сам могао, не бих. Одлучио сам да га не спуштам док ми мајстор Роберт не угради електро-инсталацију и нови филтер горива.
Баш вечерас сам му послао поруку и питао га да ли бисмо то могли урадити следећег викенда. Чекам његов одговор...
LSI:
--- Citat: Zox 26, 03, 2017, 00:58:14 pre podne ---
--- Citat: LSI 25, 03, 2017, 22:47:22 posle podne ---И да сам хтео, не бих могао. Потпуно је заробљен другим чамцима.
--- Kraj citata ---
Да ли је Ваш чамац на фотографији онај са централном конзолом?
--- Kraj citata ---
Управо тај. Регистарска ознака: БГ-236Х (BG-236H).
Управо то се дешава, кад међу првима извадите чамац из воде. Онда нађете лепо место на ком ће чамац презимити али зато после буде затрпан свим оним чамцима које власници изваде касније.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju