Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - danas

<< < (8/65) > >>

LSI:

--- Citat: da se čovek pita  04, 04, 2016, 22:18:44 posle podne ---E Lazo baš si uživao, svaka čast. Ja sam danas uspeo sa kolegom  da čamcem  napravim jedan krug po Dunavu tek da me želja mine, a onda sam celo po podne prepravljao u dvorištu jednu staru auto prikolicu. Želim da je upasujem prema mojoj pasari, da bude što laganija i pogodna da je mogu vući mojim malim Reno Cliom.

--- Kraj citata ---

Питање: Да ли је та приколица уредно регистрована?
Поздрављам идеју али подсећам да такву приколицу - преправљену неће бити могуће регистровати. Међутим, ако она остане и даље са свим карактеристикама аутомобилске лаке приколице, а буде могуће повремено скинути јој странице и набацити чамац на њу - то би већ могло бити добро решење. Ипак, све зависи од полицајца у патроли.
Мене су на путу од Батајнице до Бановаца и до Сланкамена, сваки пут заустављали, а до Сланкамена чак двапут у истом дану! Зашто је то тако, не знам. Али кад ја вучем приколицу, лепе се на мене као муве на... мед!

MiletaStamat:
Ha ha ha šta da radiš kada si zanimljiv policajcima, Nadam se samo da nisi svaki put platio kaznu. Ovu moju neće biti moguće registrovati, koristiću je samo da spustim čamac u vodi i izvučem iz vode, kao i da mi zimi u dvorištu čamac stoji na njoj. Znači vožnja 2 puta godišnje, na proleće i jesen. Nadam se da ću biti te sreće da me ne zaustavljau na putu od kuće do reke i obratno.

LSI:
Нисам платио ни једном - увек сам имао уредну регистрацију. Али ето, воле ме!

LSI:
Може ли ружно бити лепо?

Ја сам, чини ми се, данас добио одговор на то питање у марини у Старом Сланкамену.

Мирно јутро ове суботе која је на измаку, без ветра, ведро у раним јутарњим сатима, негде око 10-11 одлучило је да се обуче у нове боје. Кренуло је с неким сивим тоновима, који су постајали све тамнији и тамнији, скоро црни.

И у сред те преподневне таме које је почела да се спушта на Дунав у зони Сланкамена, небо се поцепало, и као на оној сличици познатој свима као "јин-јанг", лево од Дунава било је сиво, а десно потпуно светло.

Покушао сам то да ухватим камером на телефону, а колико сам у томе успео и колико ћете осетити оно што сам осећао ја док сам то гледао уживо... не знам. Можда је то ипак само мени лепо?

MoravskiLubenicar:
Jeste lepo! Naročito za nas koji smo daleko od te lepote a jedva čekamo da joj se približimo....Na Dunavu su mi lepe i letnje kiše i jesenje magle i nevremena dok sam u nekom rukavcu na sigurnom od jakih vetrova i sunce u 5 ujutro i pun mesec u 2 noću...Samo sam retko u mogućnosti da to sve uživam pa mi  fotke članova na forumu nadoknade malo tu lepotu...Hvala vam!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju