Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozz ;)
moma-stosic222:
*
yg Gos-in cika zuba, dobro dosao na Forum "Moja ladja".
IKA vam je rekao istinu i savet proizasao iz njegovog bogatog zivotnog iskustva. ok
Vase resenje da postanete nauticar-pocetnik sa 28 godina zivota, zahteva da ne pravite pocetnicke greske. Dovoljno ste zreli i odrasli da finansijski iskalkulisete smer za koji ste sigurni da je pravi. A time hocu reci : treba li vam gliser u Beogradu, gde je zabranjeno glisiranje na uscu i sire, a i susret sa masom opasnih predmeta koje nose Dunav i Sava ne obecavaju nista dobro. Ili vam treba porodicni kabinas, sa kojim cete zajedno u drustvu svoje porodice i najblizih prijatelja, da uzivate u plovidbi korektnom brzinom koja odmara. Razmislite ! umnik
Pozdrav 114
Slovenac:
dobro došao,saveti su sasvim na mestu. 114
Kapetan:
dobro dosao !
kao sto ika kaze , skuplja dara nego mera..
Sci:
Dobrodosao kolega, tacno je, zabranjeno je glisiranje na vise mesta, recna policija moze da pravi problem, kao i trupci i ostali gradjevinski materijal koji pluta po nasim rekama. Mislim da je gliser za u prikolicu, pa na more, reke su za laganicu, bar po nekom mom misljenju 25648 sail
cika zuba:
Hvala svima na savetima,ma ja ću za početak biti zadovoljan i sa nekim čamcem od 5-6 m ,
nego interesovalo me je vaše mišljenje o ovom gliseru,jer nisam imao predstavu koliko sve to može na kraju da košta!
Pozz svima još jednom! hi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju