Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozz ;)
budens72:
Dobro došao 114
njegos68:
k5 114 114 25648
srsa:
Добро дошао. 114 Само полако са набавком чамца. Да сам на твом месту не бих прва наутичка искуства стицао на глисеру, поготово не на глисеру који је за детаљну рестаурацију. Уложићеш велике паре да би одмах после прве сезоне уочио недостатке који ти смањују уживање на води. А те недостатке може да поправи само нови чамац. И онда "ајд Јово наново". Почни ти, благо мени, од неке пасаре или сличног чамца, да видиш " где си у причи", а после може и .... gli
dalibor:
Veruj mi ne želiš da ti se sve smuči na prvom čamcu.To što ti želiš su svi problemi na jednom mestu.imam čamac ,al ga nemam!
Samo ću da ti nabrojim neke stvari koje su ti neophodne da bi mogao da ploviš:
-Motor
-Komande
-Sajle za gas i menjač
-Teleflex za volan
-Sav neophodan materijal za krmeni deo(šperovi vodonepropustivi,vlakna,razni epoxi lepkovi,gitovi,tapacirung...)
-Struja
-Pumpa kaljuzna
-Neki rezervoar za vodu
-Hemijski wc
-3-5l Laka za farbanje enterijera kao i za spoljni deo 1l plave za liniju
-Antialgin
-Bokobrani
-Bimini tenda ,da ti mozak ne provristi
Za jednu sezonu na vodi ćeš shvatiti koliki čamac ti treba i koliko brz. E onda vidi da li da kupiš čamac za restauraciju ili već gotov i opremljen.
Sve u svemu "dobro došao 114"
PS. ovo ti je spisak stvari neophodan da počneš.Izvrti oglase pa vidi koliko sve to kosta,dodaj na sve to majstora za one pozicije koje ne bi znao da rešiš.dobićeš konačnu cifru .
HOGAR:
114 114 114 25648
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju