Autor Tema: Chrysler 20ks  (Pročitano 1812 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Stufy

• Mali od Roštilja
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Chrysler 20ks
« poslato: 05, 02, 2013, 16:11:00 posle podne »
Zbog odlaska u inostranstvo prodajem motor Crysler 20ks prema kome je radjen camac iz teme http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,9784.0.html
Posedujem 2 kompletna ova motora u radnom stanju (oba sam ih koristio i zajedno i odvojeno na camcu). Tokom prosle sezone je majstor nastelovao oba, i zamenio jednu bobinu koja nije davala dovoljno struje. Posle toga su vozeni letos a pred zimu su konzervirani. Takodje posedujem jos jednog Chryslera 20ks kome je slomljeno kuciste zupcanika iza elise i on sluzi za delove, i pored njega imam i jos jedan agregat i karburator. (mislio sam da cu jos dugo koristiti ove motore pa sam ih nagomilao zbog rezervnih delova  sajkaca). Motori nemaju papire jer meni nisu trebali (camac sam registrovao na cetvorku) ali sam za dva od tri video papire tako da garantujem da nisu ukradeni. Uz motore idu i 4 elise, dve originalne a dve od Tomos 18 koje mi je majstor u Indjiji prepravio da pasu na Chryslere. Sto se potrosnje tice ona se krece od 5 do 9 litara na sat, u zavisnosti od korita i nastelovanosti motora u trenutku kada sam testirao. Na primer na gliseru tipa Titel Shark (Lux) pod punim gasom sa dvoje ljudi 36km/h uzvodno Dunavom za sat dobro ustelovan motor potrosi 8 litara. (kada je majstor nastelovao karburator) a pre toga je trosio 9. Sa teretnom elisom i na siklji koju sam pravio sa 7 ljudi i stvarima uz dve trecine gasa 5l.

Sto se cene tice stvar je dogovora. Stavljao sam cene na nekim oglasivacima ali za clanove foruma je cena sigurno niza i iskreno bih voleo da motore uzme neko ko ce ih koristiiti dugo a ne preprodati.

Sto se zamena tice moze i to ali pod uslovom da odgovara mom ocu kome ostavljam camac kada odem krajem avgusta, tako da ako neko hoce da se menja za nesto iz sveta nautike ili van njega mozeme nazvati da se dogovorimo.

Sve iz oglasa se nalazi u Zemunu i moze se pogledati sa Vasim majstorom i isprobati u Vasoj organizaciji.

Stefan
0600170387

hi
Brad Paisley - Water