E, ovako treba... > Plovila

DANAS NA PUTU ZA OSTRUZNICU ZAPADE MI ZA OKO LEP BRODIC U IZGRADJI

<< < (8/13) > >>

broker975fx:
Ovaj mi najluđi

Slovenac:
Packe, vidiš da imaš urokljiv (nadam se da sam dobro napisao) fotoaparat,sada će da bude veselo-  114

Kapetan:

--- Citat: packe  30, 01, 2013, 19:39:43 posle podne ---STACE ARMATURA NA RECI  ffff

--- Kraj citata ---

ne znam ni ja .. ali obicaj je da ako nemas gde da izbacis sut sa gradilista gurnes sve u reku .... dodji na ada huju da vidis koliko je ima ... a stena imas koliko hoces...

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  30, 01, 2013, 19:27:14 posle podne ---moja siklja ima 2.5mm... praviti ovakav brod od 3 je nevidjeni idiotizam ... nama, na reci nisu problem talasi vec udarci, nasukivanja i nasedanja koja su svakodnevna ...

rebrima, egijama ... se stiti brod od raznih pritisaka koji se manje vise pravilno rasprostiru po limu ... ali ako se 5mm nasadi na armaturu/stenu koja je negde uz obalu je jedna stvar a druga ako se 3mm nasadi ... racunajte sta znaci 3-4 tone celika kada u brzini od recimo 10km/sat zvekne u armaturu koja je recimo precnika 10mm...

setite se kako izgleda povrsinska korozija sa onim mehuricima... ti mehurici su od 0.5-1mm sto cini ukupnu debljinu lima izmedju 2 - 2,5mm

--- Kraj citata ---

Ako naletis na tu armaturu i sa 5mm i sa 3mm  isto ces da prodjes!
I ako ti se to vec desi gledaj da skaces na onu stranu gde roda stoji na jednoj nozi ha 456

STG:

--- Citat: Kapetan  30, 01, 2013, 19:27:14 posle podne ---moja siklja ima 2.5mm... praviti ovakav brod od 3 je nevidjeni idiotizam ... nama, na reci nisu problem talasi vec udarci, nasukivanja i nasedanja koja su svakodnevna ...

rebrima, egijama ... se stiti brod od raznih pritisaka koji se manje vise pravilno rasprostiru po limu ... ali ako se 5mm nasadi na armaturu/stenu koja je negde uz obalu je jedna stvar a druga ako se 3mm nasadi ... racunajte sta znaci 3-4 tone celika kada u brzini od recimo 10km/sat zvekne u armaturu koja je recimo precnika 10mm...

setite se kako izgleda povrsinska korozija sa onim mehuricima... ti mehurici su od 0.5-1mm sto cini ukupnu debljinu lima izmedju 2 - 2,5mm

--- Kraj citata ---
Kakva nasedanja i nasukavanja od Gaja do Tise?
Jedino ako se uz obalu pristaje na brzinu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju