Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

KAKO SE U SVETU KUPUJU I PRODAJU PLOVILA?

<< < (2/4) > >>

maverick:
Tako je to u normalnom svijetu....svatko radi svoj posao....ali ipak nekako kod nas tko je spretniji...moze se u svemu tome pronaci i zaraditi...kako postoje auto kuce ili ŽICE  kako ih zovu kod nas za automobile...ne vidim razlog zasto tako nesto ne bi bilo za plovila

dalibor:
Ne bih da skrećem temu u drugom pravcu.Ali moram da prokomentarišem i na tome stajem.

Svet je svet i u svetu su svetske cene. Za 10.000e kupiš lađu u fulu od skoro 10m i široku 3m. sa sve ugradnjom brokera ili odgovornog lica za prodaju.
A ovde za te pare kupiš.........
E sad nam fali još neki broker za kičmu i i neki novi jevropski zakon ,pa da vidimo kolika će biti cena,koliko će plovila moći da isplovi i da bude registrovano.
Vidite da uz pomoću raznih saveta na forumu se dovijamo kako da sami uradimo nešto lepo na svom plovilu.
U svetu nema potrebe zakon je definisan, imaš platu 2000e, malo keša malo rate i imaš sve odjednom bez promena i raznih budženja na brodiću.
DALEKO SMO MI OD TE SVESTI I OD TIH PRIMANJA!
Volim više da je ovako!Prosto smo na to prinuđeni.
Male stvari nas čine srećnim a svaka promena mora da se zalije,zbog malera.
Nemojte da me pogrešno razumete ali i ja znam šta valja ovde ali i preko i koje su cene!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zoki novus:
Niko tamo sa platom od 2000e ne kupuje camac a kamo li nesto vece no125

Slovenac:
zoki novus je potpuno u pravu.

dalibor:
Nismo se razumeli.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju