E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Poliranje običnog čelika i lakiranje
broker975fx:
Jel ima neko predstavu da li bi na go poliran čelik mogao da išpricam neki transparetni lak i da se koristi u enterijeru. Ako može koji lak. Meni neka logika da ako se lak veže za metal neće biti oksidacije pa samim tim i rđe. Pitanje je samo da li može lak direkt na metal? Ajte odgovore ko zna što pre da se ne cimam sa poliranjem za džaba ako neće da može jh
poljo:
Sto ne pokusas da das na pocincavanje . To je sigurno trajnije nego nekakvo farbanje . Pokusaj da pronadjes na netu firme koje to rade a mozda i neko zna pa pripomogne . Ja na brzaka nadjoh jednu
http://www.yugometal.com
deda:
Brokere , Brokere znas da deda svasta zna ! ha Imas u krugu Elektronske industrije na Batajnickom drumu firmu koja sve to radi!
kemppi:
Celik zahteva nanosenje osnovne boje ,pa tek posle lak.Ni plastifikacija nije sjajno resenje,jer se u vlaznoj sredini odvaja.
broker975fx:
--- Citat: kemppi 18, 01, 2013, 21:39:18 posle podne --- Celik zahteva nanosenje osnovne boje ,pa tek posle lak.Ni plastifikacija nije sjajno resenje,jer se u vlaznoj sredini odvaja.
--- Kraj citata ---
Znači misliš da sa transparetnim auto lakom na go metal neću postići ništa, pričamo striktno u enterijeru, - odnosno to će nastaviti da rđa ili će lak ispucati i otpasti.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju