E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Sečenje metala po šablonu - gde?

<< < (5/6) > >>

broker975fx:

--- Citat: IKA  26, 12, 2012, 21:13:45 posle podne ---Meni lakše da isečem unutrašnji otvor,al to nije bitno.U svakom slučaju cena je više nego povoljna.Čak toliko povoljna da ću i ja da uskočim u tu priču,mada bih ja radije debljinu obruča išao na 5mm.

--- Kraj citata ---

Meni drugar koji to treba da sastavi rekao 3mm pa ja po automatizmu ali stavrno bi bilo bolje deblji al pošto će mi trebati još barem 8 komada nema veza. Razmišljam kako da rešim mehanizam za zatvaranje prozora, razmišljam neku varujantu leptira koji se pomera na sonjem ramu pa kada se prozor zatvori leptir zavrneš a on pritisne okvir gde je staklo

IKA:
Znaš šta? ajd ti skiciraj šta si zamislio a mi ćemo (po običaju) sve u detalje da razradimo.Daj nam malo zimske zabave,ko zna možda i patentiramo bpb(brodski prozor broker)
Ja razrađujem ovu ideju

broker975fx:
E upravo taj sistem sam mislio samo još ne znam gde bi mogao da nađem ove leptire - zašta li se to još koristi a i mora da bude velik

IKA:
Obiđi prodavnice okova za nameštaj,ima tamo takozvanih ;zvekir ručki,koje se ugrađuju na vrata plakara .višak odsečeš i zavariš na okvir.Užljebljeni deo na drugom okviru flah 40*5 isečeš u dužini od 30mm i onda brusnim kamenom napraviš prorez i to zavariš za ram izbrusiš,ispoliraš .Bar sam ja tako zamislio

Zoran:

Na ovoj skici vidim da fali sarka i jos po nesto,ali moze da se isece do zadnjeg detalja,
sa sve sarkom.Srafovi mesingana sipka savijena u trougao i matica u sredini.
           I dalje mislim da je palstika zakon.Trazi vise posla dok se kalup ne napravi,ali posle
je sve pesma.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju