E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Sečenje metala po šablonu - gde?
broker975fx:
--- Citat: Zoran 25, 12, 2012, 21:01:12 posle podne ---
Nikako ne mogu da vas razumem.Ali stvarno.Pa zar je problem uzeti komad
medijapana,napraviti kalup,i odlivati od poliestera prozore.Pa danas imas hoby freze-
ra za male pare,a nozeva koliko ti dusa hoce.
Ispadnu ko fabricki.
--- Kraj citata ---
Nije mi to palo na pamet a i nekako mi sa metalom deluje lakše, posebno što ti prozori treba da se otvarju tako da moraju neke šarke ili nešto slično. Ajd kada si spomenuo kakva bi bila procedura, napravim kalup to mi je jasno i šta onda radim, stavljam onu staklenu vunu pa smola ili nešto drugo - još bolje ako imaš neki klip
gile69:
Pitaj ove Waterjat koliko bi te kostalo sve to ali da bude u prohromu 2mm, pa nam ispisi hi
broker975fx:
--- Citat: gile69 26, 12, 2012, 12:53:03 posle podne ---Pitaj ove Waterjat koliko bi te kostalo sve to ali da bude u prohromu 2mm, pa nam ispisi hi
--- Kraj citata ---
Dobio danas ponudu, za 12 ovira u limu 3mm, nihov materijal 50 eur sa kućnom dostavom - jbg za prohrom nisam pitao ali je materijal osetno skuplji. Meni ovo deluje kao vrlo dobra ponuda - koliko košta samo da kupim tablu lima a gde je sečenje brusilicom - oči da ispadnu
gile69:
Unutrasnje rupe u limu vrlo je tesko iseci brusilicom.
IKA:
Meni lakše da isečem unutrašnji otvor,al to nije bitno.U svakom slučaju cena je više nego povoljna.Čak toliko povoljna da ću i ja da uskočim u tu priču,mada bih ja radije debljinu obruča išao na 5mm.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju