Ribolov > Zakoni i Propisi u vezi ribolova
Dozvole za 2013 god.
zica:
Iko druze nije mi bila namerada dizem tenziju na ovu temu po se svima izvinjavam sledece godine na regati cu se potruditi da se manje vidjamo a vise da pecam jer na regati se ide radi druzenja da vidi drugare do kojih ti je stalo kgk 114
zoke:
ne izvinjavaj se zico prava tema na pravom mjestu ,tako i treba da se poredaju neke stvari ako moguda se poredaju. Ova situacija sto je Dule dozivio je za kusturicu,al bi ga ja vozao po dunavu onako objesenog o ogradu. Ja sam prosle godine imao takve na....be sa potopljenim i neoznacenim mrezama i cenkerima-bubnjevima i ostalim alatkama kojima se sluze nazovimo ih ribari i ni na jednoj alatki nema plocice ni oznake e onda kad je naisao ribocuvar fino ga pozovom popijemo po jednu hladnu pivu i sam mu dam na uvid vazecu dozvolu i sve i jednu iz prethodnih godina i onda ih lijepo pred njim sve poderem i lije mu kazem u lice da vise u zivotu svom dok obavlja tu duznost ,da mu nije palo na pamet da mi pridje a kamo li da zatrazi dozvolu jer je nikad vise necu izvaditi,a uz to sam mu rekao da imam i njega NA TIM SNIMCIMA, Ove godine nisam vadio dozvolu i bez grize savjesti sam pecao na miru,sve dok je ovako stanje ja cu po svom pa kome prije dojadi
dalibor:
Zoke bez nerviranja,pa to je tako normalno da se čovek tako oseća da nema razloga za sekiraciju.
Ni sledeće sezone ribe neće biti 56568.Naravno uvek će biti prisutna stara opaska "ko zna zna".Ali čini mi se da je toga sve manje.
STG:
Ako neko peca 12 meseci godisnje cena od 6000 nije narocit udarac na budzet,stvarno...
budens72:
pa dobro.... to izađe 500 dinara mesečno..... e sad...zašto ja ne mogu da kupim dozvolu za 4-5 meseci u kojima pecam....platim 2000-2500 dinara i super.... onda je to ok...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju