Ribolov > Zakoni i Propisi u vezi ribolova
Dozvole za 2013 god.
srsa:
Требало је да му даш дозволу у руке па нек гледа колико хоће. ha ha ha
IKA:
Osećaj ,kada ti traži dozvolu kao učesniku regate je u najmanju ruku bljutav.Ja sam mu rekao da dozvolu imam al da mu neću pokazati,jer nisam došao u Bečej samovoljno i bez poziva,pa ako sam pozvan kao gost,onda neću da se identifikujem ni dozvolom ni ličnom kartom.Predložio sam mu da od organizatora traži i dozvole i identifikaciju brodova.
Problem nije u kontrolisanju,problem je što niko od regataša nije došao u krivolov,pa i ako bez dozvole peca,ostali učesnici mu ne bi dozvolili da radi nešto nezakonito.Kontrolišeš one koji se skrivaju,njih tražiš.Nekontrolišeš one koje si pozvao na vez i u marinu.Ribočuvar je i inače iz Voda Vojvodine koje su i bile organizator regate.
dalibor:
PROPISI SU PROPISI!
Ti su mi najbolji,čim mu spomeneš velike ribe zbrišu kao tane. 25648 .
Vlast je vlast. Slatka kakva god da je.
Terca:
Bravo za čuvara i za Novi Bečej!
Zvali su nas da pristanemo. Pripremili obalu. Skuvali su nam ručak. I sutra opet doručak. Vozali nas fijakerima. Organizovali obilazak sa vodičima i svirku uveče. Dovozili nam gorivo i provijant. Čistili wc-ove. U marini nas pustili da se tuširamo toplom vodom...
NISU nas zvali da pecamo bez dozvole. To je ipak nekulturno.
IKA:
To je Tercin odgovor,kao i naš.Svako ima svoj pogled na istu stvar.Niko i nije došao da peca,već da se relaksira i odmori.A čisto sumnjam da je iko ozbiljno pecao.Zabacivanje je, više, bilo po navici,zabaciš štapove i odeš na konzumiranje svega nabrojanog
Od silnih upecanih riba mi se najedosmo pasulja za godinu unapred.Nema tu govora o ozbiljnom pecanju , a kamoli krivolovu.
.Meni bilo bljutavo,vama, kako god vam volja.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju