E, ovako treba... > Plovila
Proracuni brodova
deda:
--- Citat: Kapetan 01, 07, 2009, 21:28:26 posle podne ---
--- Citat: deda 01, 07, 2009, 21:22:59 posle podne --- Kap. koliko njih je spremno da izdvoji 500eura za "neke nacrte" kada za te pare moze da kupi lamperiju,brodski pod......!O tome ja pricam,o nasem mentalitetu da ustinemo gde god mozemo pa makar i na ustrb kvaliteta!!
--- Kraj citata ---
znam ja to ali tako svi prodju sa prvim brodom koji grade sami, posle toga se debelo razmisle... cenu sam inace dao orijentaciono , kada bi se neki brodoinzinjer zainatio mogao bi za godinu dana da napravi 30 projekata i da zivi od prodaje istih, u tom slucaju bi mu se isplatilo da daje projekte za 100-500 evra za brodove od 6-15 metara ... to je uradio Bruce Roberts...
--- Kraj citata ---
Nema druge nego da animiramo nekog mladog inzinjera bez posla!!
Kapetan:
--- Citat: deda 01, 07, 2009, 21:39:19 posle podne --- Nema druge nego da animiramo nekog mladog inzinjera bez posla!!
--- Kraj citata ---
jbg deda eno ih piju pivo u parku ...
giganova:
I sta bi?
Hocemo li kupovati projekat od petaka ili pametovati i sklepati plovilo svojih snova a zatim se ku..kako smo pametni.
Isplati li se dati petaka plus materijal ruke i td,ili kupiti gotovou kitu za 10000-15000e.Ja se slazem sa svima gore ,svi su upravu ostaje na snazi ona narodna koliko para toliko muzike.Ko sta voli nek izvoli. :drinks:
Kapetan:
kada nadjem majstora koji me uveri da ne fuseri i kada skapiram gde da ga i kako proveravam kupujem projekat
shomi:
Brucea treba pratiti, cesto ima neke popuste i akcije, recimo trenutno se cutting plans za Euro 1000 prodaju za 1400eur...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju