E, ovako treba... > Plovila

Proracuni brodova

(1/15) > >>

Kapetan:

--- Citat: vestica  30, 06, 2009, 14:19:18 posle podne ---Samo da si ranije prihvatio poziv, ne bi se svadjao sa plicakom, zar ti nisu dosta panjevi :)  :lol: :diablo:[/color]

--- Kraj citata ---

ma ja reko hocu kasnije jer obozavam da vozim , ali kada sam video potrosnju reko ne valja ...  moram priznati da me je vas brod odusevio, ima skoro sve sto bih zeleo :)

shomi:
Prokleto musko. Zena zadovoljna, a on bi jos duzi!
 :taunt:

shomi:
You're welcome  :sarcastic:

Kapetan:

--- Citat: Aka  30, 06, 2009, 14:44:08 posle podne ---... ma samo da je pola metra duži...  :shout:

--- Kraj citata ---

jebem mu kevu stalno fali , kako god da okrenes... ja cu pak ono sto sam ti rekao .. prvo cu osmislim enetrijer onda gledam koje korito trpi takav enterijer... znam da sam ga ugasio sada imamo dvoje dece a planiramo jos dvoje znaci dve decije sobe...

e i sve to da se uklopi u zeljenu brzinu krstarenja oko 60km na sat i ode cifra preko 100k evra  :sorry: :sorry: :sorry:

Kapetan:

--- Citat: vestica  30, 06, 2009, 15:42:20 posle podne ---Ako nemas da ih pljunes odmah, deluje da ces morati korak po korak. Pa sa svakim detetom vise i koji metar duzi brod :)

--- Kraj citata ---

ideja je posto imamo ovaj brod da njega vozikamo narednih 3-5 godina pa cemo videti kako i sta dalje, a i emotivac sam ne mogu prodam brod :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju