Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Gde vezati camac u crnoj gori i po kojoj ceni?
splavarsale:
--- Citat: Marko SKM 30, 06, 2009, 23:54:29 posle podne ---Da kakve takse to sad prvi put cujem? Znam da se placa koriscenje voda! ali na carini sta imam da placam na carini pa ne uvozim ja camac?
Pa to sa bovom nije losa stvar ali posle treba svaki put da skacem u vodu i da plivam do njega, a i dodju napiju se neke budale pa pocnu da skacu po njemu i da ga gadjaju kamenjem,a to u marini malo teze da ce da se desi.Mozda gresim?
--- Kraj citata ---
vu
Gresis,meni je u Čanju tri godine stajao gliser u sezoni vezan za bovu,nije mu falilo ništa.Izvlačio sam ga samo kad je jugo.
zoki novus:
onda idi u marinu
kostace te vise nego gumenjak
a i nema tamo marina na svakom cosku
hallamiti:
ako neces da ga ostavljas ti ga onda pakuj svaki put, i onako treba 15 min da se naduva i namesti sve. ja bih bar tako radio.pozz
Marko ARGER YACHT:
Ma to mi je komplikovano gde cu svaki put da ga sklapam da montiram konzolu,sediste,komande,motor od 40kg,....
Sta ti radis sa tvojim?
Marko ARGER YACHT:
A kako ja da znam kad duva jugo? i sta moze da mu se desi tad? Stvarno nemam iskustva sa morem :sorry:
A sto se tice marine negde sam citao na forumu da li na ovom ili onom neko je radio putopis i tu stoji da su placali marinu 2 eur na dan a spustanje 10 eur.
Mozda i nije lose da ga osiguram ako to rade nasa osiguranja pa da ga vezem za bovu?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju