Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Gde vezati camac u crnoj gori i po kojoj ceni?
Marko ARGER YACHT:
E nadam se da sam ovu temu stavio u odgovarajucu grupa a i ako nisam nemojte mi zameritia krecem za 8 dana na more pa sam smatrao da bi mogao da dobijem koristan savet , a da ce drugima koristiti posto cisto sumnjam da sam jedini koji ce ici u cg i nositi camac.
Znaci pitanje je sledece,gde vezati camac u cg,spisak marina,cene,iskustva sve sto bi moglo da koristi.
Meni bi licno najvise odgovarao tivat pa ko zna nesto vise o marini kaliman ili ako postoji neka druga u blizini, samo izvolite slusam vas ........
colonelo:
Marko sto ides sa camcem u c.goru, ima da te osisaju kao ovcu :heat:. Prvo an carini da platis takse a onda tek u marini. Ja ne bi isao sa camcem tamo. Srecno :drinks:
batica78:
colonelo ,kakve takse ?
zoki novus:
uzmes kantu od deset litara da ti posluzi kao bova
napravis neki teg od neceg sto nadjes
i za to vezes gumenjak
naravno vodis racuna da nikom ne smeta
to ti je cela prica ja sam tako 15 god radio i nista nikom nisam placao
a gumenjak nikog ne zanima da bi ga dirao
Marko ARGER YACHT:
Da kakve takse to sad prvi put cujem? Znam da se placa koriscenje voda! ali na carini sta imam da placam na carini pa ne uvozim ja camac?
Pa to sa bovom nije losa stvar ali posle treba svaki put da skacem u vodu i da plivam do njega, a i dodju napiju se neke budale pa pocnu da skacu po njemu i da ga gadjaju kamenjem,a to u marini malo teze da ce da se desi.Mozda gresim?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju