Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Gde vezati camac u crnoj gori i po kojoj ceni?

<< < (4/5) > >>

Kapetan:

--- Citat: Marko SKM  01, 07, 2009, 01:45:00 pre podne ---nisam jos zavrsio tj nisam ni poceo ne mogu bez nekih mera vezanih za telefleh a ne znam gde da ga kupim :sorry:

--- Kraj citata ---

boban sajla, ili galija nautika ... moja preporuka boban sajla

Marko ARGER YACHT:
@ Kapetan   Cekaj jel boban sajla prodaje samo sajle ili prodaje mehanizam komplet sa sajlama?

A sto se tice rada ne mogu dok ne uzmem motor pa da vidim kako ce sve da se uklopi!

Kapetan:
ja sam skapirao da on sve to radi , ili mu doneses stare a on to preradi u duze

Marko ARGER YACHT:
Pa ne znam zvacu sa vidim u galiji je mehanizam 6 000 sto nije strasno ali zato sajle 10 000 din.Videcu da mehanizam uzmem u galiji a sajle kod bobana. A kazi mi jel telefleks moze da se montira na gumenjak? I kako?

Kapetan:

--- Citat: Marko SKM  02, 07, 2009, 16:41:58 posle podne ---Pa ne znam zvacu sa vidim u galiji je mehanizam 6 000 sto nije strasno ali zato sajle 10 000 din.Videcu da mehanizam uzmem u galiji a sajle kod bobana. A kazi mi jel telefleks moze da se montira na gumenjak? I kako?

--- Kraj citata ---

moze samo gta fiksiras na patos , ali nda nema pomeranja ... ili napravis da moze da se skida .. mada su vezice one bele iz uradi sam zakon za to ali moras imati za sta ih pricvrcujes]

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju