Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Gavrina ADA 19, 20 i 21 jun
zorter:
--- Citat: splavarsale 28, 06, 2009, 23:35:47 posle podne ---Svaka cast majstori,jos jednom se pokazalo i dokazalo da smo mi ljudi sa vode posebna vrsta.Nadam se da cemo i mi sa Save biti dobri domacini,ako ekipa sa Dunava bude raspolozena za dolazak na nas teren.Jos jednom POZIV OTVOREN svratite kada ste u prolazu.
--- Kraj citata ---
Vec se duže vreme pregovara za opciju u Šapcu, a onda si stvarno u prolazu, pa samo da te pokupe.
stvlada:
--- Citat: Kapetan 28, 06, 2009, 23:40:33 posle podne ---samo da pohvalim vladu za gudu i posadu broda aka (ja znam ko je mesio) za hleb i jedno i drugo je bilo izvanredno !!! :friends:
--- Kraj citata ---
Ljudi nemojte me mnogo hvaliti,pokvaricu se...
splavarsale:
--- Citat: Kapetan 28, 06, 2009, 23:37:21 posle podne ---
--- Citat: splavarsale 28, 06, 2009, 23:35:47 posle podne ---Svaka cast majstori,jos jednom se pokazalo i dokazalo da smo mi ljudi sa vode posebna vrsta.Nadam se da cemo i mi sa Save biti dobri domacini,ako ekipa sa Dunava bude raspolozena za dolazak na nas teren.Jos jednom POZIV OTVOREN svratite kada ste u prolazu.
--- Kraj citata ---
necemo u prolazu vec direktno ... mada Sava plitka i mnogo bre bistra , ko da sam u kadi :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Ne kep,nego ti nisi navikao na cistu vodu,meni ispadnu naocare na 3 metra i ja ih vidim sa splava,a ti moras da kupis nove posle Dunava :diablo:
splavarsale:
--- Citat: kacintata 28, 06, 2009, 23:48:57 posle podne ---sale meni se cini da smo mi ista ekipa bez obzira sto je dunav mutniji.zajednicki imenilac je ljubav prema plovidbi i vodi.pozitivna je ekipa skroz.ne bih mogao da zamislim sebe na onom sajtu,bilo bi to kao prelazak klea iz zvezde u partizan.bice druzenja
--- Kraj citata ---
Zoki ovo to podpisujem
colonelo:
--- Kraj citata ---
Sale ja danas prolazio oko 10,30 nije te bilo na splavu?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju