Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Gavrina ADA 19, 20 i 21 jun

<< < (10/14) > >>

zorter:

--- Citat: splavarsale  28, 06, 2009, 23:35:47 posle podne ---Svaka cast majstori,jos jednom se pokazalo i dokazalo da smo mi ljudi sa vode posebna vrsta.Nadam se da cemo i mi sa Save biti dobri domacini,ako ekipa sa Dunava bude raspolozena za dolazak na nas teren.Jos jednom POZIV OTVOREN svratite kada ste u prolazu.  

--- Kraj citata ---

Vec se duže vreme pregovara za opciju u Šapcu, a onda si stvarno u prolazu, pa samo da te pokupe.

stvlada:

--- Citat: Kapetan  28, 06, 2009, 23:40:33 posle podne ---samo da pohvalim vladu za gudu i posadu broda aka (ja znam ko je mesio) za hleb i jedno i drugo je bilo izvanredno !!!  :friends:

--- Kraj citata ---
Ljudi nemojte me mnogo hvaliti,pokvaricu se...

splavarsale:

--- Citat: Kapetan  28, 06, 2009, 23:37:21 posle podne ---
--- Citat: splavarsale  28, 06, 2009, 23:35:47 posle podne ---Svaka cast majstori,jos jednom se pokazalo i dokazalo da smo mi ljudi sa vode posebna vrsta.Nadam se da cemo i mi sa Save biti dobri domacini,ako ekipa sa Dunava bude raspolozena za dolazak na nas teren.Jos jednom POZIV OTVOREN svratite kada ste u prolazu.  

--- Kraj citata ---

necemo u prolazu vec direktno ... mada Sava plitka i mnogo bre bistra , ko da sam u kadi  :lol: :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Ne kep,nego ti nisi navikao na cistu vodu,meni ispadnu naocare na 3 metra i ja ih vidim sa splava,a ti moras da kupis nove posle Dunava  :diablo:

splavarsale:

--- Citat: kacintata  28, 06, 2009, 23:48:57 posle podne ---sale meni se cini da smo mi ista ekipa bez obzira sto je dunav mutniji.zajednicki imenilac je ljubav prema plovidbi i vodi.pozitivna je ekipa skroz.ne bih mogao da zamislim sebe na onom sajtu,bilo bi to kao prelazak klea iz zvezde u partizan.bice druzenja

--- Kraj citata ---

Zoki ovo to podpisujem

colonelo:

--- Kraj citata ---

Sale ja danas prolazio oko 10,30 nije te bilo na splavu?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju