Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Gavrina ADA 19, 20 i 21 jun
Kapetan:
--- Citat: colonelo 28, 06, 2009, 23:32:42 posle podne ---BRAVO ljudi, odlicno druzenje koje je jedna "guda" na raznju pojacala. :drinks: Sto bre ne javiste pa da se pridruzim.
--- Kraj citata ---
e sad ce opet bude sto nismo zvali pa jel cita neko postove na forumu ? padao dogovor 7 dana
splavarsale:
Svaka cast majstori,jos jednom se pokazalo i dokazalo da smo mi ljudi sa vode posebna vrsta.Nadam se da cemo i mi sa Save biti dobri domacini,ako ekipa sa Dunava bude raspolozena za dolazak na nas teren.Jos jednom POZIV OTVOREN svratite kada ste u prolazu.
Kapetan:
--- Citat: splavarsale 28, 06, 2009, 23:35:47 posle podne ---Svaka cast majstori,jos jednom se pokazalo i dokazalo da smo mi ljudi sa vode posebna vrsta.Nadam se da cemo i mi sa Save biti dobri domacini,ako ekipa sa Dunava bude raspolozena za dolazak na nas teren.Jos jednom POZIV OTVOREN svratite kada ste u prolazu.
--- Kraj citata ---
necemo u prolazu vec direktno ... mada Sava plitka i mnogo bre bistra , ko da sam u kadi :lol: :lol: :lol: :lol:
Barba:
A jel se planira nesto za sledeci vikend, i mi bi malo da vrtimo gudu.
Kapetan:
samo da pohvalim vladu za gudu i posadu broda aka (ja znam ko je mesio) za hleb i jedno i drugo je bilo izvanredno !!! :friends:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju