E, ovako treba... > Vanbrodski motori

GAS (LPG) za vanbrodske motore

<< < (10/15) > >>

Darkobp:

--- Citat: zoki novus  03, 04, 2010, 21:56:27 posle podne ---ti varburzi kod nas  koji su na plin imaju golfove motore

--- Kraj citata ---

Dovoljno ih poznaznajem da razlikujem dvotaknog trocilindrasa od 50ks i 998cm3 koji na leru zvuci kao da tuce led po plehu od golfovog motora 4t  4cil 1300cm3 i 58ks

Ja vam govorim dvotaktase da ih ima sa plinom samo se ubacije jos nesto kao sto yamaha ima autolube za mesanje ulja samo skroz mehanicki,neki najobicniji kapljac ulja

--- Citat: zoki novus  03, 04, 2010, 21:56:27 posle podne ---inace video sam trabanta koji radi na plin i to fabricki ugradjen u istocnoj nemackoj 70-i neke

--- Kraj citata ---

Eto trabant je jeko slicno tome samo 2cil 2t 650cm3 i jos vasdusno hladjen pa ima plin :good:

Outboard Master:

--- Citat: Darkobp  04, 04, 2010, 01:00:16 pre podne ---
--- Citat: zoki novus  03, 04, 2010, 21:56:27 posle podne ---ti varburzi kod nas  koji su na plin imaju golfove motore

--- Kraj citata ---

Dovoljno ih poznaznajem da razlikujem dvotaknog trocilindrasa od 50ks i 998cm3 koji na leru zvuci kao da tuce led po plehu od golfovog motora 4t  4cil 1300cm3 i 58ks

Ja vam govorim dvotaktase da ih ima sa plinom samo se ubacije jos nesto kao sto yamaha ima autolube za mesanje ulja samo skroz mehanicki,neki najobicniji kapljac ulja

--- Citat: zoki novus  03, 04, 2010, 21:56:27 posle podne ---inace video sam trabanta koji radi na plin i to fabricki ugradjen u istocnoj nemackoj 70-i neke

--- Kraj citata ---

Eto trabant je jeko slicno tome samo 2cil 2t 650cm3 i jos vasdusno hladjen pa ima plin :good:

--- Kraj citata ---

bas bi me interesovalo kako to funkcjonise sa tim kapljacom ?
zna li neko da objasni kako to tacno funkcjonise , koje auto to ima ili nema nista nam nepomaze.

Darkobp:
To su ''seoske" i jeftine nase varijante takvog nekog sistema,u svetu ljudi to prave ali malo ozbiljnije :good:

Recimo... http://www.gastechproducts.com/outboat.html

Cak ih i kinezi ugradjuju u skutere tako da nije bas nemoguca misija :good:
http://fuquancheye.en.alibaba.com/product/227454924-200773705/LPG_scooter_1.html

Darkobp:
Evo kao sto sam obecao Zorteru slike :good:

Znaci ovo je plinski uredjaj za 4t motor vazdusno hladjen(tj nemora se grejati vodom) male snage u ovom primeru 6ks koji je placen 30evr(nov doduse uz kupljen jeftin kineski agregat) koji se montira tj.radi direktno sa plinske boce za domacinsvo,agregat koliko se secamo je placen 270e+30plin

Na njemu postoji samo mali neki cudni rasplinjac na kojem se sve steluje i odatle vodi na filter vazduha na kojem je samo izbusena mala rupica cisto toliko da crevo udje i to mu je dotok plin tj.cela specija :good:

Izvinjavam se zbog kvaliteta slika jer su slikane u mracnoj prepunoj supi a nije bio lak za izneti napolje,a bas krciti supu za uskrs :aikido:

Dodjem vam uskoro i tel.broj tog tipa od koga je sve to nabaljeno pa ako mozda proda i posebno samo tu plinsku speciju ako nekog interesuje,i ja se vise na ovu temu nemesam :nono:

zorter:
Darko, sasvim dovoljno. HVALA :good: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju