E, ovako treba... > Vanbrodski motori
GAS (LPG) za vanbrodske motore
ajveks:
Da li je neko imao iskustva sa ovim ili da li je neko uopste ovo video kod nas? :smile:
[youtube]
[/youtube]
hallamiti:
procitao sam na onom drugom forumu da je neko ugradjivao plin.... ja plin ne bih ni u kola stavio....
zorter:
--- Citat: hallamiti 29, 06, 2009, 20:17:39 posle podne ---procitao sam na onom drugom forumu da je neko ugradjivao plin.... ja plin ne bih ni u kola stavio....
--- Kraj citata ---
E brate, da samo znas koja je razlika u ceni po km, stavio bi ga i na bicikl. Dva-tri puta je jeftinije voziti na plin (TNG) nego na benzin. Ja za oko 3500-4000 din vozim ceo mesec a prelazim oko 1000km. Benzina bi mi trebalo oko 11000 din.
A sto se tice uredjaja, oni su sigurniji od benzina. Toliko o tome. Pozzzzzzzzzz :good: :good:
hallamiti:
--- Citat: zorter 29, 06, 2009, 21:03:25 posle podne ---
--- Citat: hallamiti 29, 06, 2009, 20:17:39 posle podne ---procitao sam na onom drugom forumu da je neko ugradjivao plin.... ja plin ne bih ni u kola stavio....
--- Kraj citata ---
E brate, da samo znas koja je razlika u ceni po km, stavio bi ga i na bicikl. Dva-tri puta je jeftinije voziti na plin (TNG) nego na benzin. Ja za oko 3500-4000 din vozim ceo mesec a prelazim oko 1000km. Benzina bi mi trebalo oko 11000 din.
A sto se tice uredjaja, oni su sigurniji od benzina. Toliko o tome. Pozzzzzzzzzz :good: :good:
--- Kraj citata ---
nisam ni mislio na bezbednost....sto se tice cene goriva tu si u pravu, ali kad krene nesto da se kvari, e onda ti tu nema spasa.....prvo pocnu da te setaju, nije mehanika gas je u pitanju, pa te ovaj vrati i kaze da je sa gasom sve u redu i da je mehanika.....i tako u nedogled....mozda je to moje neko lose iskustvo ali gas nikad.
zorter:
Ja ga imam tri i po godine i dosad nisam imao nikakvih problema. :good: :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju