E, ovako treba... > Vanbrodski motori

GAS (LPG) za vanbrodske motore

<< < (8/15) > >>

zorter:
4T, znam i ja da nisu problem. Ali da li moze i na 2T, nemam potvrdu, mada sam cuo da ima i njih. A kako se radi, pojma nemam. Ako ih i ima, ne znam kako se podmazuju cilindri. :sorry:

KNINDZA:
Konverzija na LPG:

Darkobp:
Kum moj je prosle godine kupio agregat za struju 4kw kao Honda al kineski plagijat,motor 6ks 4takta(identican mojoj Hondi na kultivatoru) i tip kod koga je kupovao mu je za jos 30evr ugradio i plin na njega,stavio mu mali isparivac izbusio malu rupicu na plasticnom filteru vazduha i to je dotok plina i gotovo,i to radi cak i solidno lepo za smesne novce :good:
Crevo,saraf i direkt ga kaci na bocu klasicnu kucnu kao da je bilo koji drugi sporet!!!

Pa nevidim razlog zasto to nebi moglo i na vanbrodski,cemu izmisljati toplu vodu i praviti revoluciju :nono:

Za te male motore do 14ks postoje mali isparivaci koji nemoraju da se greju vodom od motora

zorter:
Darko, pa daj slikaj to i da vidimo kako izgleda.

Darkobp:
Nista specijalno ni za videti al ce biti uslikano cim 1.put budem isao kod njega :good:

Bitno je da je ugradjen plin za jako male novce :good:

Uradio bih ja to odavno i kod sebe na motoru al sramota me da ljudi pricaju posle po selu kako sam ugradio plin na motor za camac od 5ks koji trosi 1l/h :taunt: :taunt:  :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju