Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Vremeplov-da se podsetimo kako je bilo nekad

<< < (9/11) > >>

srsa:
Само напред, лепо је читати о прошлим временима којих се и ја радо сећам, додуше не због регата већ због исто тако дивних дружења, логоровања, радних акција и сл. А ако се та времена дочаравају дивним начином презентовања, као што је овде случај, верујем да је право задовољство свих овде присутних носталгичарима да се макар на тренутак "врате" у та по много чему незаборавна лепа времена.  Браво Момо, браво DorćolAC.  114  114  114 

cira58:
prelepo, uzivao sam citajuci sve ovo i secajuci se jer sam i ja bio ucesnik regata. neponovljiva ILUSTROVANA POLITIKA. ovakvom titelskom sikljom sam plovio od 24 regate pa do poslednje koja se nazalost zavrsila tragicno ..... pozarom jednog metalnog camca ....

LSI:
Због породичних проблема нисам се претходних дана укључио у ову тему коју сам пратио од почетка.

Оно што сам желео да кажем захтевало је мало више времена које баш тада нисам имао. Сада је можда касно. Ипак, покушаћу да будем кратак.

Данас је много људи који су превише заузети собом и немају времена да разумеју друге. Углавном зато што су заборавили како да нађу време за себе. Или зато што су из неког разлога уверили себе како су постигли баш све у животу и баш све знају боље од других и зато што мисле да им нико не треба и да могу без других.

Сећања и успомене су оно што наше животе чини богатим и испуњеним. И дивно је кад је неко спреман то да подели са другима. Он тако и животе других чини богатијим и испуњенијим, чак и ако они у том тренутку тога нису сасвим свесни.

Има нешто што се назива емотивна интелигенција - ради се управо о томе да треба знати како делити са другима оно што осећамо. И није то лако и не може то свако. Зато су нам потребни баш такви као што су Мома, Словенац, Дорћолац и неки други.

Жао ми је што нисам пружио подршку онима који су одлучили да одустану од "дописивања" са нама. Пишем ову поруку из хотелске собе у Прагу у нади да ће једног дана одустати од одустајања.

Arsa:
Lazo ne znam šta je sa tobom u poslednje vreme.?

Uspevaš da sa malo reči mnogo kažeš.  clap  ok

I ja se nadam da ljudi koje si spominjao nisu odustali od "dopisivanja" sa nama.  Na žalost, i ovde kao u pravom životu, ima nadobudnih, "prepametnih", sveznajućih u svim oblastima koji čuju samo sebe i nemaju ni osećaja ni takta za druge, onih koji ne znaju značenje reči "izvini".

Sa tim se moraju pomiriti. Nema raja na zemlji. 

Ima ovde puno ljudi koji su se umorili od tog sadašnjeg života punog stresa, neizvesnosti i ko zna čega. Onih koji misle da je "naša lađa" retka oaza neiskvarenosti, tolerancije i razumevanja. LJudi koji se raduju i kada vide da je nekom koga poznaju (makar i virtuelno), lepo.

Mnogo puta su se ovakve stvari dešavale. Tako je i na drugim sajtovima.

Administratori su ti koji određuju granice do kojih se može tolerisati ponašanje pojedinaca.

Problem je što su i admini ljudi od krvi i mesa opterećeni raznim privatnim i službenim problemima pa ne mogu uvek pravovremeno da uoče momenat kada se prelazi granica kulturnog i prelazi u bezobrazno ponašanje.

Zato pozdravljam Duletovu odluku da mlađima da da osete tu odgovornost i nastave sa gajenjem kulta tolerancije, razmene iskustava, i poštovanja različitih mišljenja.

Ko uplovi u političke ili verske vode, sigurno će izazvati buru komentara, teških reči i uvreda. A to sigurno nikome nije u interesu.

Zato bih zamolio naše nove mlade, oštre ali vredne administratore koji su uspeli da sebe disciplinuju i znatno promene svoj rečnik (znamo svi kako je to bilo), to učine i sa drugima.

zoki novus:
Lazo jedna od najvaznijih sposobnosti emocionalne inteligencije je niski nivo frustracije na dogadjaje tj racionalizacija dogadjaja.... 25648

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju