Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Vremeplov-da se podsetimo kako je bilo nekad
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 18, 11, 2012, 08:41:59 pre podne ---Dajte neke slike da vidimo usput šta bi sa Kapetanovom regatom do ni manje ni više delte nutss
--- Kraj citata ---
sitna deca... a sledece godine ocekujemo prinovu pa i sledeca otpada ...
broker975fx:
Čestitam drugar onda - jbg ti ćeš morati na kraju da kupiš putnički brod da ih sve smestiš jh
Terca:
--- Citat: dugamm 15, 11, 2012, 22:33:43 posle podne ---Koja godina je u pitanju ?
23.Regata ne znaci mnogo onima koji nisu bili prisutni .
Fotke ?
--- Kraj citata ---
Ako me sećanje ne vara, to je bila 1998.
Terca je i tu regatu prošla... i nama znači, iako još nismo grandpa
moma-stosic222:
*
Postovanje svim forumasima clap
Ovog puta ne bih da mnogo pisem o Regatama "Ilustrovane Politike", pre svega zato sto sam vec opisao toliko tih dogodovstina sa tih Regata, koje vecina od vas cita - to znam ! Ovog puta bih osvezio temu sa autenticnim fotografijama sa Regata "Ilustrovane Politike":
Kao i svake godine plovio sam sa Sevom uvek u drustvu, cuge vezani i tako 14 dana.
A zatim smo ja i Ljilja sledecih 14 dana plovili sami na Djerdap i nazad do Beograda.
Samo sam jednom ucestvovao u vucenom sastavu, cisto iz radoznalosti ! Samo solo ili sa drustvom,
je plovidba po mom ukusu
Plovidba kanalima je POEZIJA !
Ovo se zove "plovidba po tepihu"! Dogadja se ! Ja sa Sevom sam eskivirao "plastove" trave,
ali uvek sam prolazio bez vecih problema.
Prevodnica je IZAZOV za mnoge. Svaki put sam uzivao u prevodnici kao u pozoristu.
Strah da se ne ogrebe svoj camac, je kod mnogih prioritetniji od camca pored sebe !
Zatim je prisutan STRAH, narocito kod zenskog dela posada. Nepoznavanje rukovanja
sa camcem, posebno kada duva vetar, kod mnogih je problem ! ITD.
114 m4
Slovenac:
voleo bih da,dozivim ovako druzenje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju