Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Vremeplov-da se podsetimo kako je bilo nekad

<< < (3/11) > >>

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  17, 11, 2012, 00:00:44 pre podne ---Samo napred drugovi regatasi a0335

--- Kraj citata ---

hi

i volim i ne volim regate ... volim kad se zarctaju duge dnevne trase jer volim da plovim ...

IKA:
Voleti ili ne ,odluka je na svakom individualno.Ne voleti nešto ,što nisi probao ,malo je degutantno.Sa ovogodišnje regate su otišli oni koji nisu bili zadovoljni,ali su ipak probali i nisu se našli u tome.Biti protivnik nečega a da neprobaš, nije baš da razumem

barbanesa:
Ne vidim kako ova prica ide na temu druzenja ?Pre na temu galerija ili nesto slicno ali ako je Ika zapoceo temu onda... 56568

IKA:
Ide tako što je svaka regata ,i druženje,a prvi post je podsećanje na to kako je nekad narod obaveštavan da se druženje sprema.Ako ste voljni da se podsećate kosovskog ,mišarskog i reznih bojeva ,a da nedavite mlade,što vam smeta podsećanje na to kako je nekad regata najavljivana.
Pročitajte naslov teme

broker975fx:
Što bi smetalo  6589
jbg drugo vreme i druge okolnosti su tada bile, meni lično koji god sam snimak odgledao sa tih regata samo smeta sto imam utisak da je to bio ploveći vašar gde su se posade kupale u alhoholu i slušale narodnjake i mahale jugoslovenskom zastavom (što se zastave tiče nemam ništa protiv ali gužvu i narodnjake zaista ne varim:) ). Sa druge strane plovilo se lepim turama i dobre su kilometraže to bile, mnogima koji ne bi smeli sami da krenu na ovakav put ovo je bila prilika što je ok - (i jedriličari se na onim portugalskim ostrvima skupljaju po zajedno prelaze okean). I ovaj komp je ljude otuđio donekle - tada nije bilo foruma koji su privlčili ljude sličnog zanimanja pa je upoznavanje išlo nekim logičnijim tokom.
Dajte neke slike da vidimo usput šta bi sa Kapetanovom regatom do ni manje ni više delte  nutss

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju