E, ovako treba... > Elektrika
BRODSKA SIJALICA
colonelo:
Pretrazio sam ceo Beograd i nigde ne mogu da nadjem brodsku ( naglasavam) brodsku sijalicu od 12 V 10 W DVOPOLNA. Sijalica sluzi kao svetlo na pramcu. Ako neko moze da mi pomogne sa foruma da je nadjem bio bi vrlo zahvalan.
peconi:
Gross Inox Novi Sad
Jeep Commerce Karadjordjeva Beograd
colonelo:
--- Citat: peconi 26, 06, 2009, 14:33:34 posle podne ---Gross Inox Novi Sad
Jeep Commerce Karadjordjeva Beograd
--- Kraj citata ---
Na zalost nemaju :diablo:
zorter:
Sto stvarno ne stavis one od kola (ako odgovara leziste - "grlo") pa opet imas dva vlakna u funkciji, i ako jedno crkne imas drugo kao prvu pomoc dok ne zamenis sijalicu. Mozda ces u medjuvremenu naci original. :good:
colonelo:
--- Citat: zorter 26, 06, 2009, 15:50:28 posle podne ---Sto stvarno ne stavis one od kola (ako odgovara leziste - "grlo") pa opet imas dva vlakna u funkciji, i ako jedno crkne imas drugo kao prvu pomoc dok ne zamenis sijalicu. Mozda ces u medjuvremenu naci original. :good:
--- Kraj citata ---
Sijalicu od auta ne mogu da stavim jer ima samo jedan kontakt na dnu tj. "+", a "-" se kod nje nalazi na fasungu tj. "grlu". Ovaj fasung kod mene ima dva kontakta tj. i "+" i "-" dole tako da moze da radi samo dvopolna sijalica. Ako se stavi auto sijalica sa jednim kontaktom ( polom) onda se stvara kratak spoj i crkava osigurac u utikacu. :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju