E, ovako treba... > Metalni čamci

Zorterov čamac

<< < (14/15) > >>

zorter:
E, to je jedina stvar koju ne mogu da predvidim.
I ja jedva čekam da vidim kako će se ponašati.
Stabilnost i gaz (zbog plićaka) su mi najvažnije osobine, mada znam da bez "dobrog" gaza nema ni dobre stabilnosti.

budens72:
ti najbolje znaš zašto čamac tako izgleda i zašto je naprvaljen od takvog materijala... da li se to nekom sviđa ili ne nije bitno... važno je da si ti zadovoljan,jer ti ćeš ga i koristiti...

Želim ti puno lepih trenutaka na svom čamcu  114

deda:

Tabla lima od 1mm tezi 18 kg. pa to puta 12 izadje oko 220 kg. i jos toliko ostalo , ajd da se nadjemo na 500 kg! Bas je tesko za korito od 7metara!

deda:
Samo za krov , ukoliko je dvostepena kabina ide 5-6 tabli !  Spavaci deo duzina 2metra , terasa i kuhinja 3,5 do 4 metra pa puta sirina eto okolo 6 tabli !

zorter:
@Dule
Da Dule, i ja sam izracunao da treba 12 tabli. Pod kabinom je 6m sirine 1,7m i visina male kabine 1m a velike 1,4m.
E, sad, kad se oduzmu otvori to taman ostaje za dodavanje tamo gde fali da cela tabla pokrije.

@Deda
Deda, 1mm i 2mm (kao sto si prvo predlozio) je vec nesto drugo. Ali tu nastaje moj problem. Nisam profesionalac u varenju i lim od 1mm mi ocas posla "progori". Aparat koji ja imam je obican (sa trafoom), nije ni CO2 ni invertorski. Tako, da bi to bilo, na sta li ovo lici. A pored toga, sve bi ovo sto si prikazao (osim jednog sloja lamperije), bilo isto.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju